Magazin > VIP
18277 ogledov

Hčerke Johna Travolte ne boste več prepoznali

ella travolta, john travolta
1/4
Profimedia
Kakšna lepa mlada dama.

Zvezdnik John Travolta ima dva otroka, ki sta se mu rodila v zakonu z igralko Kelly Preston. Kelly se je julija 2020 na žalost za vedno poslovila. Zanjo je bil usoden rak, dočakala je le 57 let.

Nanjo igralca sedaj spominjata Ella in Benjamin. Še zlasti Ella je svoji mami vse bolj podobna. 24-letnica se je iz debelušne najstnice prelevila v lepo mlado damo, ki svojega očeta rada pospremi na rdečo preprogo. Kakšna je danes, si poglejte v galeriji. 

Ella sicer ponosno stopica po poti svojih slavnih staršev. Zaigrala je že v več filmih, med drugim v hitih Stara mačka in Strupena vrtnica. To pa še ni vse. Ella se lahko pohvali tudi s pevskim talentom. Leta 2022 je posnela svojo prvo pesem Dizzy.

Kelly in John sta sicer imela še enega sina, Jetta. Njun prvorojenec je leta 2009 v 17. letu starosti umrl. Doživel je napad in z glavo udaril ob kad. Igralca sta pozneje razkrila, da je imel Jett avtizem in tudi Kawasakijev sindrom, nekrotizirajoče vnetje srednje velikih žil, ki prizadene številne organe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.