Magazin > VIP
480 ogledov

Hčerkama ne dovoli, da vidita film, ki ga je posnela pred 26 leti

Denise Richards Youtube
Ena najbolj vročih igralk vseh časov je pred 26 leti posnela prizor, za katerega želi, da ga njeni hčerki za zdaj še ne gledata.

Denise Richards je pred 26 leti posnela vroč prizor s kolegico, svojima hčerkama pa še vedno prepoveduje ogled tega filma. Denise je dolga leta veljala za eno najlepših igralk v Hollywoodu. Slavna svetlolaska je bila predmet poželenja tako moških kot žensk vseh generacij, k temu pa so poleg videza pripomogle tudi vloge, v katerih je nastopila.

Igralka je pred kratkim razkrila, da svojima hčerkama še vedno prepoveduje ogled filma Divja igra, ki je bil posnet pred 26 leti in v katerem je zaigrala v erotični sceni s soigralko Neve Campbell. "Nikoli jima nisem dovolil, da bi ga gledali. Enkrat sta mi omenili ta film in bila sem šokiran, da sploh vesta zanj. Zavedam se, da moji hčerki odraščata in bosta morda videli ta prizor. Povedala sem jima, da bi res cenila, da ga vsaj za zdaj še ne vidita," je razkrila igralka in dodala, da se same vloge ne sramuje.

"Tudi meni bi bilo neprijetno gledati svoje starše v vročih prizorih," je priznala svetlolasa Denise, ki pa je tudi sicer zelo stroga mama. Okoli hiše je namreč namestila celo kamere, s katerimi bi ujela hčerki, če bi se brez njene vednosti izmuznili iz hiše in naredili nekaj, česar ne smeta.

Denise je bila od leta 2002 do 2006 poročena z igralcem Charliejem Sheenom, s katerim ima hčerki Sammy (20) in Lolo (18), najmlajšo Eloise pa je posvojila leta 2011. Od leta 2018 je poročena z Aaronom Phypersom.

Znano je, da je igralkin prvi zakon razpadel, ker je bil Sheeen odvisen od alkohola in splnosti, a tudi njen drugi zakon se menda ni začel brez škandala. Čeprav je Denise zanikala trditve resničnostne zvezdnice Brandi Glanville, s katero je sodelovala pri šovu Real Housewives of Beverly Hills, ki pravi, da je imela z Denise afero, in to le deset dni po lepotičini poroki z Aaronom Phypersom.

Brandi je leta 2020 za Daily Mail povedala, da želi, da pride resnica na dan. Denise je spoznala septembra 2018 v baru Cafe Habana. Prvo snidenje je organiziral njun skupni agent. Brandi naj bi Denise dala nekaj nasvetov glede nastopa v zgoraj omenjenem šovu, a pogovor je hitro postal veliko bolj osebne narave. Brandi trdi, da je Denise ves čas strmela v njeno oprsje. Dekleti sta se umaknili v toaletne prostore, kjer si je Brandi slekla majico in Denise pokazala svoji dojki. Zvezdnica pravi, da jo je Richards takoj potisnila ob steno in jo začela otipavati. Ko sta se vrnili za mizo, naj bi ji Richardsonova povedala, da si je že od nekaj želela z njo vročega razmerja. Po tem pogovoru sta se vrnili na stranišče in nadaljevali z ljubimkanjem.

Po prvem snidenju naj bi Denise Brandi bombardirala s sporočili. Novembra 2018 sta se spet videli na snemanju in skupaj z Aaronom, ki naj bi omenjaj trojček, obiskali prej omenjeno kavarno. Aaron je menda vedel, kaj se je med njima zgodilo.  Aprila 2019 je Brandi spet obiskala Denise. "Šli sva gor in nenadoma je bila na meni. Obe sva bili goli. Da, imeli sva spolni odnos,“ je povedala Brandi. Denise naj bi ji naslednje jutro zabičala, da Aaronu ne sme povedati, kaj se je med njima zgodilo. 

Denise je njene trditve zavrnila, kar je Brandi označila za strahopetno dejanje. "Bila je zelo agresivna. Ko je dobila, kar je hotela, je na vse pozabila,“ je še dodala.



 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice