Magazin > VIP
63 ogledov

Hčerka Olivie Newton-John imela hude težave

Chloe Lattanzi Oliva Newton John FameFlynet
Chloe Lattanzi, hčerka Olivie Newton-John, je spregovorila o svojih težavah z drogami.

Imela je napade panike, ki jih je blažila z alkoholom in drogami. "Hodila sem po zabavah in vsako noč pila alkohol. Prišla sem tudi v stik s kokainom. Panika in depresija sta zaradi kombinacije obojega izginili. Tako sem zapadla v ta hudičev krog,“ je v intervjuju povedala 27-letna Chloe Lattanzi, hčerka slavne igralke Olivie Newton-John.

Chloe je kar štiri leta vsak dan težave utapljala v vodki in kokainu. Za droge je na teden zapravila več kot 270 evrov. "Tako zmedena sem bila, da se nisem mogla spomniti, kako sem zjutraj zlezla iz postelje. Presenečena sem bila, da me ni izdalo srce,“ je še izjavila 27-letnica, ki je svoje težave pred družino sprva skrbno skrivala. Leta 2011 je odšla na zdravljenje, a žal neuspešno. Šele takrat se je po pomoč obrnila k svoji materi, ki ji je po svojih najboljših močeh pomagala in ji vlivala upanja.

Chloe se je za sedem mesecev zaprla v kliniko za odvajanje in sedaj lahko reče, da je ozdravljena. "Moja mati mi je pred kratkim rekla, da je ponosna name, ker težav ne skrivam več in se z njo lahko o vsem pogovorim,“ je še izjavila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.