Magazin > VIP
3204 ogledov

Hčerka naše legende se je noseča sprehodila po modni brvi

Zarja Predin instagram
Zoran Predin bo kmalu spet dedek.

Hči naše glasbene legende Zorana Predina, Zarja Predin, se je pred dnevi po modni brvi 10. ljubljanskega tedna mode sprehodila kar noseča. Stilistka je ponosno nosila kreacijo oblikovalke Julie Ane Hrovat.

“Komaj sem zadrževala solze. Hvaležna sem ljubi Kaji za neponovljivo priložnost. Nosečniška golota ima drugačno sporočilo in obiskovalci so to začutili. Ganljivo je bilo,” je Zarja povedala za Suzy.

Predinova pod srcem nosi otroka, ki je plod njene ljubezni in dolgoletne zveze z glasbenikom in snemalcem Giannijem Poposkim. To ni njun prvi otrok, pred šestimi leti na božič se jima je rodila prvorojenka Nia.

Kot je poročal Svet24, sta leta 2022 Poposki in Zarja svojo zvezo za nekaj časa prekinila. Kriva naj bi bila koronska kriza, a kot je videti, sta znova našla skupen jezik in se odločila, da povečata svojo družinico.

Zaposlena naj bi bila pri eni izmed televizij, Zarja kot stilistka, Gianni pa kot snemalec.

Zarjin oče Zoran Predin je bil ob rojstvu četrte vnukinje Nie vzhičen, za 24ur je komentiral: ''Prvi dnevi z vnukinjo so čudoviti. Moram priznati, da je največje bogastvo to, da imaš zdrave vnuke in da jih lahko crkljaš ter ob njih podoživljaš en kup stvari o svojem življenju. Sprašuješ se, kakšen svet jih čaka, kakšne stvari jih čakajo ... Recimo, nekoč sem telefoniral še iz telefonskih govorilnic, naši vnuki pa sploh ne bodo vedeli, kaj to je. Najbolj pomembno je, da so zdravi in da se imamo radi.”

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 16:23 14.oktober 2024.

    Aja ker je Predinova je pa nekaj posebnega??? BMK...

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:43 14.oktober 2024.

    Ful zanimivo