Magazin > VIP
29113 ogledov

Harry po obisku šokiran, dvomi, da se bo poleti vrnil, vse večji

princ harry Profimedia
Princ Harry naj bi se v Veliko Britanijo vrnil poleti.

Na rojstni dan princese Diana bodo njej v spomin odkrili nov kip. Na dogodku seveda pričakujejo tudi oba princa, Williama in Harryja. A dvomi, da bomo 1. julija na slovesnosti videli tudi vojvodo Sussexa, so vse večji. Harry naj bi bil namreč na dedkovem pogrebu šokiran nad "zelo hladno dobrodošlico“, ki jo je bil deležen s strani družine.

Russel Myers, urednik pri tabloidu Daily Mirror, je v pogovoru za neko radijsko postajo govorice o hladnem sprejemu potrdil. Pravi, da je zelo verjetno, da bo Harry rojstvo drugega otroka izkoristil kot izgovor, da se izogne vrnitvi v London.

Myers tudi pravi, da še vedno ni znano, kakšne posledice bo imel intervju z Oprah, a kraljeva družina kljub temu pričakuje, da se jim bo Harry poleti pridružil. "William in Kate ga bosta zagotovo sprejela, če se jim bo želel pridružiti.“ 

"Mislim, da bo zelo veliko odvisno od tega, kaj se bo sedaj dogajalo,“ je še povedal novinar in dodal, da so na dvoru zaskrbljeni tudi zaradi zasebnih informacij, ki so jih objavljali ameriški mediji.

Spomnimo. Nekaj dni po intervjuju je voditeljica Gayle King povedala, da se je Harry že pogovoril z očetom in da pogovori niso bili plodni.  

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:05 28.april 2021.

    Itak da bodo tako naredili, da bodo čim več iztržili. Pa se lahko delajo vi krepostne ampak prav s je v imenu denarja.

  • mici79 21:01 28.april 2021.

    Mah, če bi šlo za povprečno družino, ga niti na pogreb ne bi povabili.... Če te eno leto ni domov in greš na tv razlagat o tem, kakšni so, kaj sploh lahko še pričakuješ??

  • blayo 15:39 28.april 2021.

    Ah, dajte ga no lomit. Tukaj ne gre za nikakršno družino ampak za podjetje. V podjetju pa ni prostora za čustva ampak so samo dolžnosti. Konec koncev so dobro plačani, da te dolžnosti opravljajo. Res pa je, da ob rojstvu ...prikaži več niso imeli izbire...