Magazin > VIP
25315 ogledov

Gregor Čeglaj znano Slovenko označil za "govno", a ji s tem samo pomagal ...

anja širovnik, gregor čeglaj POP TV
Čeglaj obračunava z našimi vplivneži.

katarina benček | Avtor: Instagram Instagram
"Naredil bom tisto, kar noben v Sloveniji ne upa. Povedal vse, kar je skrito, in bi morali vsi vedeti," je na Instagramu zapisal nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj in se spravil nad znane Slovence. Lotil se je Teje in Janija Jugovica. Kaj o njih pravi in kako se je na njegove besede odzvala Teja, si lahko preberete TUKAJ

Lotil se je tudi vplivnice Katarine Benček in izpostavil njeno promoviranje prehranskih dodatkov "'Full mi pišite, full hvala za vaše odzive ...' Komu lažeš, ne pribijaj. To so klasični fejki Instagrama," je povedal in dodal, da se morajo vsi uporabniki družbenih omrežij zavedati, da te besede v 90 odstotkih primerov ne držijo.

Zmotilo ga je tudi, da je objavila dokaz, da je za gasilce poslala dobrodelni SMS in najavila, da jim bo še nekaj denarja nakazala. "Vemo, da tega ne bo naredila. Poberi se. 80 odstotkov vplivnežev to objavi samo zato, da objavi. Če pomagaš, tega ni treba kazati. Pošlji in bodi tiho," je povedal Gregor in napovedal. "Do tebe bom še prišel. Pokomentiral, zakaj si največje govno."

"Spremljate budale in take budale so včasih zanimive, ker se jim lahko smejite. Žal jim tega ne morete povedati, jaz pa jim lahko," je še pristavil.

Katarina njegovih besed ne komentira, je pa objavila zanimiv zapis, v katerem trdi, da je zaradi te "drame" v enem dnevu dobila 200 novih sledilcev. "Tisto, ko potuješ na vse možne konce sveta, da ponudiš neko kvalitetno vsebino in dobiš 10 sledilcev na dan. Potem pa ena "nepotrebna drama" jih pa dobiš 200 v enem dnevu."
 

Komentarjev 5
  • Sanina 02:03 02.avgust 2022.

    Koncnooo!!! Koncnoooo nekdo, ki zbere pogum in pove nekaj pametnega, resnicnega in hkrati tako pogumnega! Bravo Gregor..vsaka beseda ti je na mestu- za vsakega od njih!

  • Claudette_Soliz 14:28 26.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej veeč informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • munja 10:29 26.julij 2022.

    Slovenske vplivnice in vplivneži - kdo so ti in na kaj že vplivajo??? Pojdite raje delat, da bo kakšna korist od vas.