Magazin > VIP
95052 ogledov

Čeglaj se je spravil nad znane Slovence, sedaj je razjezil napačna

Teja Jugovic Instagram
"Naredil bom tisto, kar noben v Sloveniji ne upa. Povedal vse, kar je skrito, in bi morali vsi vedeti," je na Instagramu zapisal Gregor Čeglaj in se spravil nad znane Slovence.

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je začel z uničujočim pohodom po naši estradniški sceni. Napovedal je, da bo razkril resnico o nekaterih znanih Slovencih, ki so se najbolj "palili" nanj, ko je v pogovoru s Perom Martićem ocenjeval videz znanih Slovenk in bil zaradi številnih kritik ob nekatere sponzorje. 

Gregor pravi, da je v zadnjem letu spoznal veliko super ljudi, a tudi veliko ogabnih. Poudaril je, da ni na nikogar jezen in da še nikoli ni bil tako srečen kot trenutno, a je začutil, da je nastopil čas, da razkrije vse, kar je zadrževal zase.

Veliko je imel za povedati o Janiju in Teji Jugovic, ki ju je označil za banani. Gregor je med drugim podvomil v število Tejinih sledilcev. Teh je na Instagramu več kot 100 tisoč, izjavil pa je tudi, da Janija "ne more videti".

Teja zgodb ni videla, saj je Čeglaja že nekaj časa nazaj blokirala, so jo pa o vsebini obvestili sledilci.

"Ravnokar sem na Ajpesu spremenila sedež najinega podjetja Tejani, za katerega delava in živiva z Janijem že 10 let. In zaradi katerega so zadeve predane naprej v reševanje pristojnim organom. Dobila sem striktna navodila, da se ne smem "vžigati". Ne bom se tudi zaradi določene zgodovine, ki jo imam z gospodom Čeglajem. Bom pa definitivno vztrajala pri tem, da je treba svet delati lepši, da moramo verjeti v dobro in da to ne more iti kar tako čez," je Čeglajevo akcijo pokomentirala naša vplivnica.

Gregor je tudi obljubil, da bo o slavnem paru in tudi o Katarini Benček v prihodnosti razkril še več stvari. 

Komentarjev 9
  • Avatar jezeran
    jezeran 21:05 02.avgust 2022.

    Tisti ki sledi tema dvema je še večji bumbar, kot sta sama. Nič pametnega, živita od naivnih sledilcev

  • Avatar Amber_Tyers
    Amber_Tyers 09:10 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva mesfeca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • primoz52 08:59 26.julij 2022.

    brezdušne školjke