Magazin > VIP
109 ogledov

Goran Breščanski spreobrnil lezbijko?

Zapeljivec Goran (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Goran Breščanski naj bi po besedah njegove domnevne prijateljice spreobrnil istospolno usmerjeno žensko, kar pa se njemu zdi smešno.

"Če je to res, potem se opravičujem tudi Španiji, ker sem povzročil potres," je novico o tem, da je spreobrnil istospolno usmerjeno žensko, komentiral pevec Goran Breščanski. Goran naj bi namreč pred nekaj tedni po zabavi v Celju domov odpeljal punco, ki ima rada ženske, po tem večeru pa naj bi bile njene misli posvečene le še njemu, piše revija Lea.

 

Goran sicer priznava, da je bil v Celju, vendar o spreobrnitvi nima pojma. "Res je, da sem bil v Celju, in res je, da sem bil tam z eno punco. Da pa je imela rada samo ženske, tega pa ne vem." Ob tem dodaja: "Če sem naredil kaj hudega, se opravičujem. Nikogar nisem imel namena spreobrniti."

 

Temnolasi pevec skupine Sausages je sicer znan kot velik ljubitelj žensk, vendar nam kakšnih posebnih trikov pri zapeljevanju ni želel razkriti. "Glavno pravilo je, da ne bo nihče nikoli izvedel. To je trik. Da se ne govori okrog."

 

Goran sicer trenutno nima resne punce. "Zaenkrat še nisem našel prave oziroma me ona še ni našla," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.