Magazin > VIP
50756 ogledov

Foto: Med prodajalkami ljubezni dve zelo znani Slovenki!

Hiša ljubezni
1/12
Voyo
V vročem bordelu Zala Djuric in Zvezdana Mlakar.

Pop TV je včeraj le razkrili, kaj je Hiša ljubezni. Gre za novo, drzno, originalno Voyo serijo. Serija, ki obljublja, da bo prevetrila domačo televizijsko produkcijo, vas bo z vrhunskimi igralci, ki vas bodo prilepili na zaslone, popeljala v prvi slovenski bordel v vsej svoji (legalni!) slavi. V Hišo ljubezni vstopite 10. oktobra na Voyo.

Kaj se dogaja za štirimi rdeče tapeciranimi stenami? Ljubezen, prijateljstvo, seks? Vse od naštetega. Matej Puc je Mare, tisti nespretni mali prevarant, ki "ima plan, ful keša". Karin Komljanec je njegova poslovno bistra sestra Suzi, ker – priznajmo si – za vsakim moškim stoji močna ženska. Odločita se, da bosta združila skupino družbenih odpadnikov in odprla bordel. Sej "to je biznis kot katerikoli drug biznis, ljudje pridejo po storitev in mi jim jo damo". 

Dami noči v Hiši ljubezni sta Karmen (Zala Djuric) in Dolores (Zvezdana Mlakar), ker pa hiša zadovolji oba spola, je za ženske najbolj zaželena roba Sandi (Luka Cimprič). 

Hiša ljubezni | Avtor: Voyo Voyo

Tukaj pa je še sarkastična receptorka Pia (Mila Fürst), ki skrbi za varnost in organizacijo, Edo (Aleksandar Rajaković), Maretov najboljši prijatelj in bivši mož od Suzi ter pretkani Leon (Gregor Gruden), ki pridno izkorišča Maretovo odvisnost od stav, denarja in tveganj.

Čeprav Hiša ljubezni prinaša veliko smeha, bo na mizo vrgla tudi nekaj težjih vprašanj. Moralne dileme, ljubezni – prve, druge in tiste pozabljene, odnose med spoloma, in jasno, denar. Spoznali bomo tudi zelo raznolike in zahtevne stranke. Nekateri iščejo sprostitev, drugi ljubezen, spet tretji zveličanje.

Voyo – pionir drznosti, ki si upa! 

Hiša ljubezni ni kar ena serija – to je VOYO serija. "Želeli smo narediti vsebino, ki bo pritegnila širši krog občinstva, a ohranila tisto ostrino, drznost in inovativnost, ki je značilna za VOYO. Veseli me, da premikamo meje in prinašamo nekaj, kar pri nas še nismo videli," pravi Dejan Krupić, urednik serije. 

Za serijo stojita Luka Štigl in Sanja Raičević, s produkcijske ekipe Squareme, ki nam je že servirala Truplo, tokrat pa so šli korak dlje. Slovenski bordel na malih zaslonih? "Videli smo že komedije na različnih delovnih mestih – v pisarni, v restavraciji, na kliniki, tokrat je delovno mesto pač bolj nenavadno," je povedal Luka Štigl. 

 

Komentarjev 8
  • 4krogci 20:29 26.september 2024.

    Serija o bordelu, kjer ne pokazejo niti golega popka kaj sele karkol druzga…..denar nemore kupit kvslitetnega scensrija oz. kupit kvalitetne igralce ob poraznem scenarijo…za vse ostalo je tu VOJO!

  • dare326 17:07 26.september 2024.

    Najbolj zoprni ksiht od vseh žensk ima Zvezdana Mlakar. Tako pač je. Karakter.

  • Pierre 13:32 26.september 2024.

    Vrhunska igralka Zvezdana Mlakar???? A vi to resno???? No ja, za bordel še mogoče...

Sorodne novice