Magazin > VIP
30695 ogledov

Ena najbolj skrivnostnih znanih Slovenk razkrila, da se je poročila

Severa Gjurin instagram
O njenem osebnem življenju ni veliko znanega.

Pevka Severa Gjurin svoje zasebno življenje skrbno skriva pred javnostjo. 41-letna glasbenica, ki je leta 2020 izdala svoj prvi album Ali je še kaj prostora, je pred kratkim voditelju Gregorju Trebušaku v njegovem podkastu razkrila nekaj sočnih podrobnosti o svojem življenju.

Severa je razkrila, da se je poročila z režiserjem Borisom Bezićem. O podrobnostih ni želela govoriti, saj ima občutek, da če govori o stvareh, ki so njej drage, te izgubijo svoj čar. Na glasbeni sceni ostaja kot Severa Gjurin, na osebni izkaznici pa je že prevzela možev priimek. 

Konec leta 2020 sta Severa in Boris postala starša hčerki, ki je stara tri leta. Severa je razkrila, da je njeno ime Ana Rosa in dodala: “To je ena čudovita majhna punčka in skorajda ne moreš verjeti, da mi je bilo to namenjeno.” 

Boris Bežić je režiser in scenarist, ki je sodeloval pri filmu Košarkar naj bo 2, seriji Gospod profesor, Telenovela in Srečno samski. Njuna zgodba se je začela na Festivalu slovenskega filma v Portorožu, kjer sta se spoznala na zaključni zabavi, sta povedala za Svet24 leta 2022. 

Severa je Trebušaku povedala, da Borisa zelo občuduje tudi profesionalno. “Začel je na dnu in se počasi vzpenjal navzgor, tudi ni mu težko prijeti za kakšna neprijetna opravila, ko režisira.”

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3