Magazin > VIP
12858 ogledov

Naš podjetnik znanemu Slovencu dal nasvet: "Ženska mora biti spolno zadovoljena"

franc jager Youtube
Franc Jager bi uzakonil poligamijo.

Franc Jager, ustanovitelj trgovske verige Trgovine Jager, je ponosni oče petih otrok, ki so se mu rodili v dveh zakonih. O družini je spregovoril s podjetnikom in popotnikom Tomažem Gorcem, ki je Jagru zaupal svoje težave z ženskami in od njega dobil kar nekaj nasvetov. 

Zakaj se Gorec danes boji nežnejšega spola, izveste TUKAJ

Jager pravi, da v tem, da je spočel zdrave otroke, vidi veliko čast. "Edino, kar bi naredil, je, da bi lahko imel moški - da bi bil neki običaj, zakon - uradno eno, dve ali tri ženske. Sicer bi določili, kje in kako ... ampak vse bi morale imeti enak standard. Če je moški sposoben zagotoviti enak standard prvi, drugi in tretji ... pa so lahko v ločenih mestih, krajih ... Ne vem ..." Na vprašanje, zakaj misli, da bi bilo dobro, da ima moški več žena, je Jager odgovoril: "Spolna energija, ki se troši, pomeni zdravje, saj ti daje energijo za delo. To je osnova človeka. Če pogledate predsednike od Tita naprej, vsi so imeli neke ljubice. Najmanj pol podjetnikov ima skrite ljubice."

Gorec je pripomnil, da ima srečo, da sta se s prvo ženo po ločitvi vse lepo zmenila, a Jager pravi, da to ni povezano s srečo, ampak s poštenim odnosom. "Zakaj bi bila ženska jezna, če gre moški od nje? Sem storil zločin? Pustim ti vso svobodo, finančno in drugo ... Je to zločin?"

Gorec je 77-letnika, ki je prepričan, da bi moral dolenjski podjetnik spočeti otroke, vprašal za nasvet, kako najti pravo zase. "Močni ste še, tudi razmeroma zdravi in si lahko izberete partnerko od 25 let naprej. V Sloveniji jih je dovolj, včasih sem razmišljal tudi o tujini ... Kuba, Češka, Ukrajina ...Ti ljudje se hitro naučijo tega jezika. Te sledijo, " je povedal in dodal: "Kot prvo ti mora biti ženska vizualno všeč. Mora biti poštena."

Gorec se boji, da bi se ga mlajša partnerka naveličala, a Jager ga je potolažil ... "Ne, ženske so po naravi samice. Živina, ki je bolj enostavna ... Naloga samice je, da živi za svoj zarod. To je celica, družina. Če bo moški zaplodil otroke in imeli cilj, bo šlo." Gorec se s tem ne strinja. Pravi, da je njegovega znanca zaradi drugega zapustila noseča partnerka. Tudi na to je imel Jager odgovor. "Če nima energije, naj ne išče ženske. Ženska mora biti spolno zadovoljena. Tudi tega se moraš naučiti," pravi.

Komentarjev 8
  • Zvono 19:54 27.avgust 2024.

    Pri teh dveh res ne veš, kateri je večji bedak.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:35 27.avgust 2024.

    Dva Velika in Odslužena ter Zafrustrirana Bumbarja!!!

  • rd2dmk2 16:02 27.avgust 2024.

    matr ste pametni, to je že mohamed pogrunal in uzakonillllllll. sam je lepo povedal,tolk , kolikor jih lahko preživiš. ja pr nas paljubice na skrivš in pozabljeni pamži. matr kolk je to dobr. jest sem tud za to da kdor ...prikaži več zaplodi froca,pa ga ne redi spodobno rezat, pa ne sam jajc in kurca, tud kakšen jermen s hrbta.