Magazin > VIP
7098 ogledov

Drama: Serena Williams bi skoraj umrla

serena williams Epa
Njeni angeli varuhi so delali nadure.

Serena Williams je za Vogue razkrila, da je lani skoraj umrla. V bolnišnici so se namreč po porodu pojavili nevarni zapleti.

Serena je septembra s carskim rezom rodila hčerko, ki sta jo z možem poimenovala Alexis Olympia. Otroku je v maternici začel padati srčni utrip, zato Serena ni mogla roditi po naravni poti. Po posegu pa so morali zdravniki vso svojo pozornost nameniti novopečeni materi.

Pri Sereni so se nenadoma pojavile težave z dihanjem. Enake simptome je imela leta 2011, ko je zbolela za pljučno embolijo. Zdravnike je zato prosila za zdravila za redčenje krvi in pregled z računalniško tomografijo. Zdravnik je najprej pregledal njene noge, nato pa odredil še rentgensko slikanje pljuč. In res. Našli so več krvnih strdkov. Prišlo pa je še do enega zapleta. Zaradi kašljanja se je odprla rana na trebuhu, ki je nastala po carskem rezu. Serena je morala takoj na operacijsko mizo, saj so zdravniki v njenem trebuhu odkrili krvavitev, ki so jo povzročila zdravila za redčenje krvi.

Serena po drugem posegu kar šest tednov ni smela zapustiti postelje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.