Magazin > VIP
10 ogledov

Depp se izogiba plačilu davkov

Johnny Depp Flynet
Igralec vedno poskrbi, da v svojem francoskem domovanju preživi le toliko dni na leto, da se še izogne plačilu davkov.

Johnny Depp je priznal, da se izogiba plačevanju davkov v Franciji, zato v svojem domu na jugu Francije preživi le določeno število dni v letu. "Če bi preživel več kot 183 dni na leto v Franciji, bi moral začeti tam plačevati davek od dohodka," je priznal igralec. Poleg tega se zvezdnik tudi ne želi odreči ameriškemu državljanstvu in postati stalni prebivalec te evropske države. "Francija je želela, da bi postal njen stalni prebivalec zaradi denarja. Vendar bi ta status spremenil vse. Nisem se pripravljen odreči svojemu ameriškemu državljanstvu," je povedal.

Oseminštiridesetletni zvezdnik, ki ima s svojo dolgoletno francosko partnerko Vanesso Paradis dva otroka, hčerko Lily-Rose in sina Jacka, je sicer nekoč priznal, da raje preživlja čas v svojem francoskem domu kot v Hollywoodu, saj se tam bolj sprosti. "Imamo krasen dom na jugu Francije. Gre za majhno vasico in tam ne počnem nič," je povedal. "Nekoč nisem zapustil posestva tri mesece. Tam se zbudim, grem ven, preverim vrt in gledam, kako raste zelenjava. Gre za primitivno bivanje v smislu preprostosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.