Magazin > VIP
52 ogledov

Denar bo služila v Las Vegasu

Katarina Benček Mediaspeed.net
Katarina Benček odhaja s trebuhom za kruhom.

"Preko študentskega delovnega vizuma grem delat v Ameriko. To so študentska dela, da si ne bo kdo spet česa narobe razlagal. Na voljo je veliko različnih del, sama upam, da bom delala kot prodajalka v trgovini, saj mi tovrstni urnik še najbolj ustreza. Štiri mesece bom delala, nato pa bom en mesec potovala. Šla bom tudi na Karibe, če bo vse po sreči. Na pot se odpravljam z najboljšo prijateljico Anjo, s katero se poznava že 21 let in sva že kot majhni punčki sanjali, da bi živeli v Ameriki," nam je zaupala manekenka in podjetnica Katarina Benček.

Odhaja s težkim srcem

Benčkovi pa je ob odhodu pri srcu malce težko, saj je zelo navezana na dom. "Težko mi je, saj sem zelo navezana na mami in psa. Pogrešala bom tudi vse prijatelje, ki so velik del mojega življenja," pravi lepotica in dodaja, da se v Ameriko ne odpravlja po princa na belem konju: "Nisem ravno odprta za zveze, tako da verjetno ne."

Komentarjev 6
  • allstarr111 08:57 28.maj 2012.

    Jest sem hotu v bistvu povedat samo to da je podobno kot Švica znana po čokoladi in bankah, Las Vagas meka Adult indistrije, porno, striptizete in spremstvo alias prostitucija. A ravno ta babura je pred nekaj dnevi na preverjeno nakladala ...prikaži večla koko one "diamantke" ne delajo spremstva in kako je to bljak, zdej pa bo šla probat prodat perdo v USA. Jest predlagam ekipno z BBC

  • Žurnalček 15:09 27.maj 2012.

    A ljubezni ?

  • Žurnalček 15:08 27.maj 2012.

    Mafija Las Vegasa čaka samo na njo. Rešila jih bo finančnih težav ! Sam pazi , da ne boš domov prjokala vsa prešpikana dol in gor. Pa še ne ve kaj bo delala. Hebo jaz takšen Študentski servis , k ...prikaži več za druge najema delavce , ki ne vedo kaj bodo počeli !oz. delali. Ajde mala k Čepinovi na prakso , da te v USA ne bo zadel šok , kakšno službo ti bodo ponudili !