Magazin > VIP
24 ogledov

Demi Moore nazaj v LA-ju

Demi Moore Diane Cohen/Fame Pictures
Zvezdnica se po večtedenskem zdravljenju in krajšem oddihu počuti veliko bolje in že komaj čaka, da spet začne delati.

Igralka Demi Moore se je po večtedenskem zdravljenju v kliniki Cirque Lodge v Sundanceu in sproščujočem oddihu na Karibih s prijatelji v soboto zvečer vrnila nazaj v Los Angeles. "Demi se počuti odlično in se želi čimprej vrniti na delo," je povedal neimenovani vir blizu igralki ter dodal, da se Demi, ki se je zadnji mesec osredotočala na svoje zdravje, počuti vsak dan bolje in verjame, da se bo lahko spopadla z novimi projekti pri delu.

Ashton obiskal Demi na zdravljenju

Kljub večmesečnemu molku o svoji nekdanji ženi pa se je razvedelo tudi, da je Ashton Kutcher prejšnji teden obiskal Demi v kliniki, kjer se je zdravila zaradi zasvojenosti in motenj prehranjevanja. Za obisk pa naj bi se odločil predvsem zato, ker ve, da to veliko pomeni njenim hčerkam, je povedal neimenovani vir. Demi ima iz zakona z Bruceom Willisom tri hčerke in predvsem 23-letna Rumer je še vedno v dobrih odnosih z Ashtonom kljub njegovemu razhodu z njeno mamo.

Ashton Kutcher | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nova ljubezen v njegovem življenju

Pa vendar Ashtonov obisk Demi na kliniki ne pomeni, da sta spet skupaj. V njegovem življenju naj bi bila namreč že druga ženska, 33-letna scenaristka in igralka Lorene Scafari, za katero je sicer še do nedavnega trdil, da sta le prijatelja. Parček naj bi bil namreč v zvezi že skoraj tri mesece, skupaj pa sta se pojavila tudi na Madonnini zabavi po oskarjih. Njuni prijatelji pravijo, da njuna zveza nikakor ni platonska, temveč zelo strastna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.