Magazin > VIP
57296 ogledov

Bruce Willis: Hči objavila video, ki vam bo strl srce

Bruce Willis Instagram
Nekateri hvaležni za objave družine, drugi mnenja, da si igralec zasluži zasebnost.

V začetku leta se je razvedelo, da je igralec Bruce Willis zbolel za frontotemporalno demenco. Gre za napredujočo bolezen možganov, za katero ni zdravila. Njegova družina oboževalce redno obvešča o njegovem počutju, nedavno jih je razveselilo dejstvo, kako je Bruce z družino užival v zabaviščnem parku in ustvarjal spomine s hčerkami. 

V teh dneh pa je igralčeva hčerka Scout na Instagramu objavila video, na katerem jo oče prime za roko in na katerem se vidi, kako se mu zdravstveno stanje iz dneva v dan slabša. "Z roko v roki z ljubeznijo," je zapisala. Oboževalci pa si niso enotni. "Zdi se mi, da ga ne bi smeli videti takega. Ni več javna oseba, zato si zasluži mir in zasebnost," je zapisal oboževalec, ki se s početjem igralčeve družine ne strinja. Spet drugi pa so veseli, da ga vidijo obdanega z družino in toliko ljubezni: "Daje nam toliko veselja. Veseli smo, da je obdan z družino."

Oče serije Delo na črno, v kateri je igral tudi Bruce, je pred kratkim razkril, da ga zvezdnik prepozna, a le za nekaj kratkih minut. Tudi brati ne more več. "Vse te jezikovne spretnosti mu niso več na voljo, a kljub temu je še vedno Bruce," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice