Magazin > VIP
10 ogledov

Britneyjino srce osvojil natakar

Brit in njeno novo ljubezen so videli na večerji. Žurnal24 main
Pevka Britney Spears naj bi se videvala z natakarjem Michaelom Marchandom.

Zvezdnica Britney Spears se spet lahko smeji. In razlog za njeno dobro voljo naj bi bil natakar drage losangeleške restavracije Mirabelle, Michael Marchand, s katerim so jo videli na večerji. Pevka svojo ljubezen očitno še skriva, saj sta v restavracijo prispela v zelo poznih urah.

"Michael je v lokal prišel nekaj čez polnoč, Brit pa nekaj minut za njim. Ves čas je imela na nosu črna očala. Bila sta zelo diskretna. Brit je Mike ves čas spravljal v smeh in jo zapeljivo gledal. Po 45 minutah sta zapustila restavracijo in se usedla vsak v svoj avto," je povedala priča.

Ko so temnolasega Mika vprašali, kaj se plete med njim in slavno pevko, je natakar odvrnil: "O tem trenutno še ne morem govoriti."

25-letnica naj bi se v mladeniča zaljubila ta mesec, ko je prišla v Mirabelle. "Takoj sta si bila všeč. Od prvega dne dalje si pošiljata SMS-e," je še dodal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.