Magazin > VIP
67975 ogledov

Bolna Kate: Tako zaskrbljen je bil William videti po obisku v bolnišnici

prince william
1/3
Profimedia
Tudi William odpovedal vse obveznosti.

Kot smo poročali v sredo, je morala valižanska princesa Kate na abdominalno operacijo. Kakšne težave je imela bodoča kraljica, niso razkrili, v palači so zgolj zanikali, da bi šlo za rakavo obolenje. Kate bo v bolnišnici ostala še vsaj deset dni, na delo pa se bo vrnila šele po veliki noči.

Njeno stanje je očitno zelo resno, saj je vse termine do velike noči odpovedal tudi princ William. "Zelo nenavadno je, da je tudi princ William odpovedal termine do velike noči. To skrbi veliko ljudi v palači, predvsem zato, ker svojih dolžnosti tudi kralj Karel trenutno ne more opravljati," je za Bild povedal poznavalec razmer na dvoru. Kralj bo moral prihodnji teden zaradi povečane prostate v bolnišnico.

Kate so operirali v največji zasebni bolnišnici v Veliki Britaniji, v bolnišnici London Clinic, ki se nahaja v osrčju Londona. Odprli so jo leta 1932.  Dokler bo princesa njihova bolnica, bosta vhod bolnišnice stražila dva policista. 

V tej kliniki se vsako leto zdravi okoli 23.000 bolnišničnih in 110.000 ambulantnih bolnikov. Klinika ima sedem glavnih operacijskih dvoran in tri dodatne operacijske sobe. Obstaja tudi šest posebnih oddelkov za operacije s področja urologije, ginekologije, torakalne kirurgije, ortopedije.

Po lastnih informacijah londonska klinika sodeluje z "mednarodno priznanimi specialisti", ki so "specializirani za zdravljenje kompleksnih bolezni, kot so rak, zdravje žensk, urologija in ortopedija (kosti in sklepi)." Bolnišnica polni naslovnice zlasti s svojo robotsko kirurgijo in revolucionarno terapijo proti raku, poročajo mediji. 

Klinka svojim pacientom ponuja ekskluzivno vsestransko oskrbo, začenši z udobnimi enoposteljnimi sobami in izjemno dobro kulinariko. Jedi so vedno sveže, v kopalnici pa se najdejo izdelki prestižnih blagovnih znamk. 

 

Komentarjev 6
  • Friderik1950 13:53 20.januar 2024.

    Če pa koga res spoštujem, je pa to Kate, ki je zame v bistvu kraljica. Ja pa še, za nekatere komentatorje - prirejeno iz filma 'Ne joči peter' : Mejduš forum ni ošterija, da lahko vsak reče in piše kar ...prikaži večar mu pade na že nekoliko skisano pamet, še najboljše bi bilo, če ne bi napisali ničesar.

  • Fulmmer 12:40 19.januar 2024.

    Za jest ji kaj dajte, pa bo prec bolš....

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:25 19.januar 2024.

    Meni ta članek deluje bolj kot reklama za kliniko, kot pa, da bi obravnaval "obljubljeno" iz naslova!