Magazin > VIP
6824 ogledov

Blamaža: Takole je odvetnica Amber Heard lagala na sodišču

amber heard Profimedia
Ujeli so jo na laži.

Sodni proces, ki ga je zaradi obrekovanja proti bivši ženi sprožil Johnny Depp, je v polnem teku. Pretekli teden je pričal igralec, ki ne zanika, da je imel težave z opojnimi substancami, zatrjuje pa, da do Amber Heard ni bil nikoli fizično nasilen. Ker naj bi mu z odprtim pismom, v katerem je zapisala, da je bila žrtev zlorabe, uničila kariero, od nje zvezdnik zahteva 50 milijonov. Heardova mu je odgovorila s protitožbo in od njega sedaj zahteva 100 milijonov. 

Zdi se, da se je tehtnica trenutno nagnila v Deppovo korist. Poleg Deppa je namreč pričala tudi Amberina nekdanja asistentka, ki je igralcu pela hvalospeve, o nekdanji šefici pa ni našla lepih besed. Povedala je tudi, da na Amber nikoli ni opazila modric in da se igralka doma ni ličila.

Nasprotna stran pa trdi, da je Amber z ličili prekrivala svoje modrice. Zvezdničina odvetnica je na sodišču v rokah držala puder z različnimi odtenki blagovne znamke Milani Cosmetics in povedala, da je ta puder igralka uporabljala "vsak dan", da bi prekrila znake nasilja. Zagovornica Elaine Bredehoft je celo izjavila, da je točno ta puder imela ves čas v torbici in da bo vsem pokazala, kako je odtenke pokombinirala, da je modrice lahko prekrila.  

amber heard | Avtor: Profimedia Profimedia

Te izjave bi za Amber sedaj lahko bile usodne, kajti igralka točno tega pudra ni mogla uporabljati, saj ga, ko naj bi se zlorabe zgodile, še ni bilo na prodajnih policah. Par se je ločil leta 2016, Milani pa je ta puder na trg lansiral šele leta 2017, so sporočili iz podjetja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.