Magazin > VIP
15804 ogledov

Bizarna nesreča: Identiteto žrtve razkrili več dni po smrti, gre za znan obraz

cindy charles Youtube
Američanka je umrla na Nizozemskem.

Umrla je Cindy Charles, glasbena direktorica pri platformi za pretočne vsebine Twitch. Uspešna managerka je umrla v prometni nesreči v Amsterdamu. Na Nizozemsko je pripotovala zaradi dogodka Amsterdam Dance Event (ADE), na katerem bi morala imeti v četrtek govor. 

Charles je dočakala le 69 let. V ponedeljek jo je v centru Amsterdama okoli 13. ure zbil smetarski tovornjak, žrtvino identiteto pa so razkrili šele več dni pozneje. Voznika je policija aretirala, a po zaslišanju izpustila. Kot pišejo mediji, nesrečo še preiskujejo. 

Od podjetnice se je z zapisom na Facebooku poslovil mož Ricky Fishman, ki pravi, da luknje, ki jo je pustila njena smrt, ne bo mogoče zapolniti. Povedal je tudi, da je imela ogromno prijateljev in da za njo žaluje ogromno ljudi. 

"Bila je na vrhu svoje igre, ikona v glasbenem poslu. Pošalila bi se, da je najbolj nezrela 69-letnica (končno lahko izdam njena leta, ki jih je tako dolgo skrivala), ki ima energijo najstnice. Rada je potovala, a žal se veliko potovanj, ki sva jih načrtovala, ne bo zgodilo. Močno jo bodo pogrešali prijatelji in družina, njen ljubljeni sin Ben, moj sin Sam in mnogi drugi," je zapisal vdovec.

"Objemite tiste, ki so vam blizu, povejte jim, da jih imate radi ... zelo. Življenje je tako krhko, tega, kar imamo danes, morda jutri ne bomo imeli več," je še dodal.

Charles se je poklonil tudi šef Twitcha Daniel Clancy"Vsak, ki uporablja glasbo na Twitchu, je Cindy zelo hvaležen. Na obrazu je vedno nosila bleščeč nasmeh, tudi ko se je pogajala o licencah."

Cindy Charles se je Twitchu pridružila leta 2018. Leta 2022 je bila imenovana za vodjo glasbenega oddelka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.