Magazin > VIP
24 ogledov

Beyoncé nosila lažni trebuh?

Beyoncé Flynet
Pevka Beyoncé je po mnenju nekaterih ameriških medijev na nedavni podelitvi MTV-jevih nagrad, ko je svetu sporočila, da je noseča, nosila lažni trebuh. To naj bi storila zato, da bi bila novica bolj dramatična.

Ameriška spletna stran MediaTakeOut.com je prepričana, da je Beyoncin trebušček zelo sumljiv. Pozorni so postali med pevkinim obiskom Hrvaške, ko se je na jahti pojavila v belih bikinkah, o trebuščku, ki ga je ponosno razkazovala na podelitvi MTV-jevih nagrad, pa ne duha ne sluha. Po njihovem mnenju je bil videti precej manjši kot na podelitvi. Zato so prepričani, da je 30-letna pevka takrat nalašč pretiravala in nosila lažni trebuh, ker je hotela svojo veliko novico narediti še bolj dramatično.

Beyoncé je novico o nosečnosti razglasila na MTV-jevi podelitvi video nagrad, ki se je odvijala 29. avgusta, in s tem zasenčila prav vse glasbenike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.