Magazin > VIP
29955 ogledov

Ben Affleck na novih posnetkih ni videti dobro ...

ben affleck
1/5
Profimedia
Zakonske težave trajajo že več mesecev.

Največja zvezdniška novica leta 2021 je bila nedvomno vrnitev ljubezenske zveze "Beniffer", torej sprava Jennifer Lopez in Bena Afflecka, zlatega para z začetka 2000. Leta 2022 sta stopila pred oltar, sedaj pa vse kaže na to, da bosta kmalu stopila še pred ločitvene odvetnike.

Govorice, da je njunega zakona konec, nočejo potihniti. Par že nekaj časa ne živi skupaj, igralca pa so v javnosti ujeli brez poročnega prstana. Da sta v krizi, trdi tudi neimenovani vir, ki je za ameriške medije povedal, da sta drug drugemu dala prostor, da premislita o težavah, ki njun zakon pestijo že več mesecev.

Igralka se je v tem času vrgla v delo. "Jen se težko spopada s stresom v svojem zasebnem življenju in v karieri. Med procesiranjem je doživljala vzpone in padce. Vrgla se je v delo, ki je bil zanjo vedno način, na katerega se je zamotila."

Drugi vir je za ET v začetku tega meseca povedal, da se Lopez in Affleck soočata z "običajnimi težavami". "Ben meni, da je Jen težko zadovoljiti, in to je ena od težav, s katerimi se soočata. Ben je eden redkih ljudi, ki je iskren do Jen. To je razloga, zakaj ga Jen ljubi, je pa tudi razlog, zakaj je jezna nanj," je pojasnil poznavalec. "Pretvarja se, da ji je vseeno, kaj si javnost misli o njej, vendar ima zelo rada svoje oboževalce, zato njihovi odzivi vplivajo nanjo. Ben in Jen imata običajne težave in nič škandaloznega se ne dogaja."

Jen je medtem sporočila, da odpoveduje turnejo, ker se mora posvetiti družini in prijateljem. Povedala je, da tega ne bi storila, če ne bi bilo nujno. Tudi Benu na obrazu piše, da se ne počuti dobro. Njegove najnovejše fotografije si lahko ogledate v galeriji.

 

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 15:52 02.junij 2024.

    bo pa drugo f....,se jih manjka al ne hehe...ke tragedija...