Magazin > VIP
5064 ogledov

Atribut Ivanke Trump, ki ji ga lahko zavida celo mačeha Melania!

Ivanka Trump
1/5
Profimedia
To pa je izven serijsko ...

Ivanka Trump je z možem Jaredom Kuchnerjem obiskala restavracijo Carbone v Miamiju. Poleg sijočega nasmeha je hčerka nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa v seksi mini obleki pokazala svoje popolne noge, ki ji jih lahko zavida celo mačeha Melania Trump, ki se je s svojimi nekoč sprehajala po modnih pistah. Preverite v galeriji! 

Ivanka je bila pred odhodom v Belo hišo vidna članica newyorške visoke družbe in bila pogosto prisotna na elitnih dogodkih, kot so Met Gala, zabavah Vanity Fair, modnih revijah prestižnih znamk in na podelitvah raznih nagrad. A zakonca po odhodu iz Bele hiše v rodnem New Yorku menda nista bila več dobrodošla, vsaj kar se tiče družabnih krogov, saj je znano, da New York ni odobraval Trumpove politike, predsednik pa tudi ni imel posluha za njihovo lokalno politiko.

Trumpovi pa si prizadevajo za ponovno osvojitev Bele hiše. Donald si je pred dnevi zagotovil zadostno število delegatov za nominacijo svojih republikancev za kandidata na novembrskih predsedniških volitvah. Uradno bodo republikanci svojega predsedniškega kandidata na zborovanjih potrdili poleti. Vendar pa je že sedaj jasno, da se bo ponovila tekma izpred štirih let, ko sta se za položaj predsednika potegovala Trump in trenutni predsednik Biden.

 

Komentarjev 2
Sorodne novice