Magazin > VIP
38834 ogledov

Anja Ramšak: "Saj sploh ne vem, kako naj to povem"

anja ramšak Instagram
Po štirih mesecih je še vedno ni.

Kot smo pisali, se priljubljena voditeljica Radia 1, Anja Ramšak, še vedno ni vrnila na delo. Pred novim letom je v videu sicer obljubila, da se vrne po praznikih. 

"Anja se je decembra že vrnila v uredništvo Radia 1 in je bila s svojimi izkušnjami neprecenljiva pomoč pri pripravi najbolj pomembne akcije Radia 1, 28-urnega dobrodelnega maratona. Skupaj z Robertom Roškarjem sta bila tokrat v precej drugačni vlogi, kot smo pri njima navajeni. Za nekaj časa sta se nehala zbadati in sta svoj čas namenila klicanju družin, ki potrebujejo pomoč in poslušanju njihovih žalostnih in tudi tragičnih zgodb. Med samim dobrodelnim maratonom pa sta poskrbela, da so bile prve družine deležne pomoči že pred prazniki. Na ta način smo jim vsaj malo polepšali praznične dni, da so lahko doživeli nekaj, kar nam je po večini samoumevno. Anja in Robert sta potem te srečne zgodbe posredovala Denisu Avdiću in med maratonom jih je tako lahko slišala vsa Slovenija. Kaj bo Anja počela v prihodnje, pa bomo na Radiu 1 razkrili še pred koncem meseca januarja," so za Žurnal24 razložili na Radiu 1.

radio 1 Magazin O priljubljeni sovoditeljici Denisa Avdića ne duha ne sluha, so jo odpustili?

Zakaj je po štirih mesecih še ni nazaj, je Anja sedaj razložila sama. "Morala bi že biti na radiu. Saj sploh ne vem, kako naj to povem. Bom povedala tako, kot je. Pač, ljudje božji, jaz sem fasala korono. Tretjič. To je moja tretja korona, prva v tem letu sicer. Tako da me še nekaj časa ne bo nazaj. Dokler mi ne rečejo, da grem lahko nazaj. Kako je prišlo do tega, ne vem, sprašujem, odgovora zaenkrat še nisem dobila. Nočem pa tudi nobenih prerekanj o tem, ali virus je ali ni. Nisem najbolj optimalno, tako da nekaj očitno je. Kakor koli, vse je v redu, veteran bo preživel še tretjič. Slišimo se kmalu."

Želimo ji hitro okrevanje. 

Komentarjev 14
  • Avatar Maggionela
    Maggionela 00:35 08.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Ender3 15:23 07.januar 2022.

    A.Ramšak ima očitno, veliko smole. Na njanem mestu bi si izboljšal prehrano s probiotiki z dosti gibanja in spanja. Vse dobro v bodoče. 🙏🙏

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:02 07.januar 2022.

    Ja, se bo treba sedaj vsake štiri mesece cepit, kasneje pa pogosteje...žal..Anji pa seveda želim okrevanje..