Magazin > VIP
12222 ogledov

Anetina hči po treh mesecih še vedno v bolnišnici

aneta andollini Saša Despot
Saga z zdravstvenim stanjem hčerke Anete Andollini se nadaljuje.

"Še vedno je v bolnišnici, a gre čez vikende domov, pa tudi na treninge jo lahko vozim. Trenira ples ob drogu, ki ga resnično obvlada in ji je v veliko veselje," o hčerkini bolnišnični sagi, ki traja že tri mesece, pove Aneta Andollini

aneta andollini Magazin Aneta Andollini: Hči spet v bolnišnici, bolezni podlegla tudi sama

"Trenutno dobiva dvojno dozo zdravil, ki umirijo njeno hiperaktivnost, tako da lahko uspešno sodeluje pri bolnišničnem pouku. Vesela sem, da je to konferenco ocenjena in to zelo uspešno, same petice in ena štirica. Žal pa imajo ta zdravila kontraindikacijo na druge zdravstvene težave, ki so povezane s srcem. Za enkrat ostaja v bolnišnici," je zaupala Aneta, ki ima polne roke dela z logistiko in skrbjo za otroka, zato je iskanje službe za nekaj časa preložila. 

aneta andollini Magazin Kmetija: Gospodarica stopila Aneti v bran

"Službe trenutno niti ne iščem, posvečam se le otrokoma. Glede na to, da sem doma, pa sem se lotila tudi pisanja diplome in zaključka kvalifikacije, ki sem jo začela delati pred časom. Rada bi delala v rešilcu, to me je vedno zanimalo, hkrati pa bi rada poskusila nekaj novega," je še razkrila. 

 

Komentarjev 3
  • darinka96 15:12 03.februar 2019.

    Želim da se hčerka pozdravi.Aneta ti pa bodi močna in se ne oziraj na negativcev.

  • leonardo 13:49 01.februar 2019.

    Aneta, naj pišejo kar hočejo. Pa prav vsak človek je padel enkrat na rit, če pa še ni, pa še bo. Torej želim ti uspeh ob trenutnem in kasnejšem delu. Kar korajžno in ne beri škodoželjnih misli komentatorjev.

  • mizimazi 10:36 01.februar 2019.

    Ana Fehtarca....kolk pa teb Aneta placuje da pises o njej?...al se skupej zgeta ?....liz...liz...liz...liz...?

Sorodne novice