"Poudarek bo na domači hrani – pečenkah, njokih, kruhu, klobasah, kotletih, štrukljih, zavitku in tako naprej. Vsak dan bodo na voljo malice, popoldanska kosila pa bomo sproti kombinirali, da bodo jedi tudi sezonske. Osnovni meni bo zelo skop, več poudarka pa bomo dali na popoldanska kosila, pri katerih se bomo sproti izmišljevali in poskušali prodati. Imamo posebno sobo, ki se ji reče kmečka soba oziroma soba za pojedine, v njej pa bomo pripravljali jedi za bolj posebne goste in meniji bodo malo večji," nam je ob odprtju povedal Andrej, ki je gostilno Lakner očitno že zaprl.
Vsaj tako piše na tabli gostilne. Poklicali smo tako v gostilno kot tudi Andreja, a za komentar nihče ni bil dosegljiv.
Andrej Murko zaprl gostilno Lakner
Zmagovalec prve sezone šova Gostilna išče šefa Andrej Murko je po dveh letih zaprl gostilno.
mogoče pa se vrže v muziko, ker ima brent soimenjaka,
Ko šov odide pusti za sabo sled resnice. Za šov se lahk top potrudš pa pacaš in izumljaš in vse. Ampak predstavlji si da delaš to vsak dan, teden, mesec, leto, destletje in to tako kot je treba? Tega… ...prikaži veča ne zmore vsak..stalnost, dolgoročna potrpežljivost in vztrajnost je tisto kar šov ne meri. Ko noben ne opazi koliko si truda vložil v hrano, bo pa takoj opazil ko kaj zamočiš..O ja takrat bo videl če si iz pravega testa. Ne pa takrat ko pač ko skoraj vsak dan nove kombinacije kuhaš..Tisto ni nič v primerjavi s tem. Ko kuhaš nekaj prvih nekajkrat je pač stvar zanimiva prijetna ... tud ko drugi to občudujejo in si jim na očeh, ko pa tega ni je pa stvar hitro drugačna. Doleti te resnica. In zato so taki šovi totalno brezvezni, ker nimajo veze z realnostjo.
Sem bil dvakrat tam na malici. Solata krepko prekisla obakrat, pražena jetrca so plavala v vinu, pražen krompir je bil pretirano zabeljen z neko prekajeno zabelo. Drugič sem šel zaradi tega, ker sem mislil, da so se popravili, pa je… ...prikaži več bilo ponovno razočaranje.