Magazin > VIP
5634 ogledov

Ana Soklič po odzivu občinstva spremenila pesem

ana soklič Andres Putting (EBU)
To je povedala po prvih dveh vajah na evrovizijskem odru.

Naša predstavnica na letošnji Pesmi Evrovizije je že uspešno izpeljala dve samostojni vaji, pred njo sta še dve generalki 17. maja ter zadnja generalka in nastop na prvem predizboru v torek, 18. maja. Ana bo nastopila kot druga.

"Super se počutim. Se mi zdi, da je potrebno najti pravi balans, ker je tukaj res veliko dogajanja - moraš zase poskrbet, da se ti dobro počutiš, naklonjen ekipi bit, res moraš imeti pravo mero vsega. Se pa dobro počutim," je priprave na evrovizijski nastop za RTV povzela Ana Soklič, ki je tudi razkrila, da so spremenili skladbo. "Prišlo je do rahle spremembe skladbe. Glede na odzive ljudi po Eminem nastopu, smo se odločili, da gospel, zborovski del umestimo v skladbo. Malo je skrajšan verz na ta račun, a se mi pa zdi, da je to zdaj pravi paket.“ Ana je razkrila tudi nekaj podrobnosti o ozadju scenskega nastopa: ˝S celotno ekipo smo se odločili, da gremo na čim bolj naravne vibracije celotnega nastopa. Mislim, da je v ozadju nastopa vidnih kar nekaj naravnih čudes. Skratka, šli smo na to, da skladba in cel paket delujeta čim bolj naravno in pristno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.