Magazin > VIP
22887 ogledov

Ana Marija Mitić povsem neprepoznavna

Ana Marija Mitić Sašo Radej
Tako nanjo vpliva materinstvo …

Lepa igralka in komičarka Ana Marija Mitić, ki je lansko leto postala mamica, naravnost blesti! Materinstvo ji prav paše, saj je Ana videti fantastično. Na račun svojega videza tudi na družabnih omrežjih dobiva številne komplimente. Zelo hitro je izgubila vse nosečniške kilograme, pustila si je rasti lase, z zobnim aparatom pa bo poskrbela za še lepši nasmeh, čeprav je prekrasen že sedaj.

Ana svojega sinka sicer skriva pred javnostjo, a odkrito pove, da v družinskem življenju nadvse uživa. "To ni sponzorska objava, čevlje si kupujem sama. Zdaj so počitnice drugačne. Urnik (in vse ostalo) narekuje zverinica. Ko se potuje z dojenčkom, je kljub minimalistični filozofiji avto kar naenkrat prepoln ene robe. Ki se bohoti celo pred vhodom v mobilno hiško. Ampak tale prizor me je ravnokar opomnil na to, da so majhne stvari hkrati velike in da velike stvari niso tako zelo težke, kot se včasih zdi," je zapisala ob fotografiji družinske zbirke čevljev. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice