Magazin > VIP
1796 ogledov

Ali to pomeni, da se Meghan in Harry vračata v Evropo?

MEGHAN MARKLE, PRINC HARRY Profimedia
Kupila naj bi hišo v Evropi, oboževalci že norijo!

43-letna Meghan Markle in 40-letni princ Harry nista imela nikakršne rezidence onstran luže od leta 2023, ko so ju prosili, naj izpraznita Frogmore Cottage, dom v Združenem kraljestvu na ozemlju gradu Windsor, v katerega se je par vselil po poroki leta 2018.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta si izbrala počitniško hišo na Portugalskem. Par, ki je pred kratkim praznoval šesto obletnico poroke, ima v lasti nepremičnino v CostaTerra Golf and Ocean Clubu, luksuznem kompleksu s 300 nepremičninami ob Atlantskem oceanu v mestecu Melides.

DailyMail domneva, da bo nakup hiše na Portugalskem paru omogočil pridobitev ‘zlatega vizuma’, ki bi jima lahko omogočil ‘brezvizumski dostop do schengenskega območja Evropske unije’.

Meghan in Harry sta sicer že bila na Portugalskem. Lani sta tam preživela tridnevni romantični oddih, potem ko sta se udeležila Invictus Games princa Harryja v Dusseldorfu v Nemčiji.

Predhodni evropski dom para, Frogmore Cottage, jima je kot poročno darilo podarila kraljica Elizabeta II. Rezidenco sta prenovila v vrednosti treh milijonov evrov.

V Frogmare Cottage sta živela le kratek čas, slabi dve leti, saj sta se leta 2020 odločila, da ne bosta več opravljala kraljevih dolžnosti.

Ali nakup pomeni, da bo Harry na Portugalskem, Meghan pa v rodni Ameriki? Šušljalo naj bi se, da v njunem zakonu škripa … Več TUKAJ.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.