Magazin > VIP
2126 ogledov

Adriana Lima shujšala za 20 kg, poglejte njene roke!

Adriana Lima
1/4
Profimedia
Zaradi videza so jo v preteklosti zasmehovali.

Pred dnevi se je brazilska manekenka Adriana Lima po šestih letih premora sprehodila po modni brvi Victoria’s Secret v New Yorku. Mnogi so opazili, da sledi o napihnjenosti, zaradi katere je bila v preteklosti tarča posmehovanja, ni več. Še več - vsi so strmeli v njene krasno oblikovane roke.

Lepotici se po porodu tretjega otroka, leta 2022, ni mudilo nazaj na modno pisto. Šele letos je v začetku leta sodelovala na pariškem tednu mode, se zdaj sprehodila po modni pisti Victoria’s Secret in posnela naslovnico za novembrsko številko revije Vogue. Za špansko revijo je povedala, da je pomembno, da se počutimo samozavestni, a da se ta občutek spreminja vsak dan.

Manekenka, ki je naslovnico Vogua krasila prvič pred 14 leti, je pozirala v črni Diorjevi obleki, vsi pa so strmeli le v njene mišičaste roke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

Adriana je izgubila 20 odvečnih kilogramov in pridobila mišice, kar je dosegla z zdravo prehrano in treningom, ki je strogo usklajen z jedilnikom.

Sicer pa je že leta trenirala različne športe, tudi boks, ki je poleg nogometa med njenimi najljubšimi športi. Je tudi ambasadorka FIFE. S pomočjo boksa je leta 2012 med pripravami na modno revijo Victoria's Secret shujšala in pridobila želene mišice, da se je lahko po pisti sprehodila le dva meseca po porodu.

Lepotička ima s srbskim košarkarjem Markom Jarićem dva otroka, tretjega pa ima s filmskim producentom Andreujem Lemmersonom, s katerim je v zvezi še danes.

Kaj je pred dvema letoma odgovorila zlobnim jezikom, ki so jo zasmehovali zaradi njene napihnjenosti, preverite TUKAJ.

Fotografije z Victoria's Secret šova pa si lahko ogledate v galeriji.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.