Magazin > VIP
3008 ogledov

27-letno manekenko našli na stranišču pivnice, pred smrtjo naj bi jo nadlegovali

savana calvo Instagram
Kaj se je zgodilo s Savano Calvo?

Avstralija je v šoku. Na stranišču v neki pivnici v Sydneyju so našli posmrtne ostanke manekenke Savane Calvo. Policija pravi, da niso našli znakov nasilja, oče 27-letne lepotice pa ne verjame, da si je sodila sama, čeprav je vedel, da ima težave. Povedal je, da je več oseb njegovo hčerko nadlegovalo. "Kot oče sem vedel, da so jo nadlegovali in zasledovali. Poskušal sem ukrepati," je dejal in dodal, da je imela opravka "s sumljivimi tipi". "Bila je v dolgovih in še do prejšnjega tedna je prejela več groženj s smrtjo." 

Vzrok smrti bo pokazala obdukcija.

Viri pravijo, da se je Savana v zadnjih mesecih zelo spremenila. Z nekdanjim fantom je imela hudo prometno nesrečo, v kateri je utrpela poškodbo hrbtenice. Od takrat je hodila s pomočjo palice, močno pa naj bi se tudi zredila. Prej je bila na družbenih omrežjih zelo aktivna, po nesreči pa se je popolnoma umaknila. 

Družinski prijatelj je na platformi GoFundMe odprl stran, da bi družini olajšal finančne skrbi in bi Savano lahko dostojno pokopali. 

"Savana je bila legenda, modra duša in zelo ljubljena. Vsem je pomagala in veliko stvari iz njenega življenja lahko slavimo," je povedal prijatelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Savana Calvo (@savanacalvo)

 

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:06 04.oktober 2024.

    Vi res ne veste več, o čem bi pisali....