Magazin
146 ogledov

Stisnila ga je za nabreklega tiča

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
Povsem sveža ljubezen ga je zanesla kot še nikoli. Neskončno je pogrešal svojo Karmen in ko je odhajal spat, je takoj pričel sanjati o njej. Žal je ni bilo ob njemu, saj jo je službena obveznost vodila v Pariz. Vrnila naj bi se naslednji dan in bil je že skrajni čas, da pogasi njegovo noro ljubosumje.

V spanec ga je ponesla misel na jutro, ko naj bi pristala na domačem letališču. Peljal jo bo na kosilo, se ji posvečal ves dan, zvečer pa poskrbel za romantično vzdušje. Ves čas je sanjal njen angelski obraz in popoln nasmeh, ki mu je kratil trden spanec. Sredi noči se je zgrožen prebudil in ugotovil, da v njegovih spodnjicah ni vse v najlepšem redu. Sprva je menil, da mu le stoji od pretiranega razmišljanja o svoji ljubezni, potem pa je kaj kmalu dojel, da je občutek precej drugačen. Tiščalo ga je in ko se je premaknil, tudi trgalo v tiču. Šele, ko je povsem prišel k sebi, je videl, kaj se v resnici dogaja. Njegova preljuba Karmen se je nekoliko prej nenapovedano vrnila domov in ga presenetila v postelji. Ker je že spal, je le legla poleg in mu roko vtaknila v spodnjice. Očitno je tudi ona pogrešala njega.

Še vedno mu je srce razbijalo kot noro, a zdaj že bolj od veselja kot pa od skrbi. Obrnil se je k njej, njena roka pa je še kar počivala v njegovih spodnjicah. Vitki prsti so se počasi ovijali okoli njegovega korenjaka, ki je iz trenutka v trenutek postajal večji in bolj čvrst. "Pogrešala sem te," je rekla in ga poljubila na usta. "Jaz sem tebe še bolj," je odvrnil in še on roke zatlačil v njene spodnjice. "Ne, ne. Ti si bil le ljubosumen, jaz pa sem te zelooo pogrešala." Stisnila ga je za nabreklega tiča in se povsem privila k njemu. Korenjaka je obrnila proti sebi in nogo vrgla preko njega. Zapeljivo si je božala mednožje z njim in prijetno vzdihovala ob tem, ko je lovila njegov jezik v svojih ustih. Spodnjice so lezle vse nižje in končno obtičale nekje pod koleni. Z nekaj brcami sta se znebila vsak svojih in zdaj gola tiščala skupaj svoji razgreti telesi. Čutil je, kako se z vlažno češpljico drgne ob njegovega korenjaka in kako zelo si želi nanj. Pomaknil se je nekoliko navzdol, da ga je lahko obrnila k sebi in ga vzela vase. Tisto vzdihovanje ni bilo nič v primerjavi z ječanjem, ki je sledilo. "Res sem te pogrešala, ahhh ..."

Prijel jo je za zadnjico in jo prevalil na hrbet. Ves čas je ostal v njej, zdaj pa jo je prijel za gležnje in ji noge potisnil visoko v zrak. Kolena je imela pri obrazu, ter se z rokama prijela za stegna, da bi mu še bolj nastavila svojo potrebnico. Oba sta glasno vzdihovala, prav tako pa je ječala postelja pod njima, kar pa ju ni motilo. Prižgal je nočno svetilko, da je lahko gledal njen prelep obraz. Rad jo je opazoval med seksom, saj se mu je zdela še bolj zapeljiva kot že sicer. Naravnost oboževal je njene čvrste dojke, ki so tako popolno sedle v njegove dlani. Ves čas jih je ljubkoval, jih gnetel in si želel po dolgem času znova končati med njimi.

Nazadnje, ko je to storil, sta bila oba zelo vzburjena in povsem nora od veselja, ko sta končno ostala sama. Imel je občutek, da lahko počne, kar mu pade na pamet, pa se ne bo jezila, zato ji je končal med joški in ju potem povsem premazal. Čutil je, da prihaja njegov trenutek, zato si je sklenil izpolniti skrito željo. Razkoračil se je nad njo, pokleknil in ji tiča zarinil med joški, ki jih je sama tiščala skupaj s svojimi rokami. Vsakokrat, ko je rdeča glavica pokukala na plano, jo je ujela z usti in jezikom ter čakala, da se prikaže vnovič.

Ni bilo potrebno prav veliko pa je že izbruhnila vrela, bela lava in se razlila med njeno hribovje. Še vedno je tiščala skupaj svoji dojki in z velikanskim nasmeškom na ustih spremljala, kako njen ljubi nemočno prihaja med njima. Potem ga je potegnila nase, si ukradla dolg poljub in mu zabičala, da jo mora obvezno očediti pod prho. Potem pa ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.