Magazin
461 ogledov

Skupaj sta me obdelali na plaži

vroča zgdobica, strast, seks, lezbijka Shutterstock
Ko je Tomo dražil Barbaro in Tino, zapeljivi blondinki, da ju pelje na svoj vikend, si ni nikoli mislil, da bosta ugriznili v vabo. Kar naenkrat ju je zanimalo, kje je ta vikend, kaj se tam lahko počne in kdaj je odhod.

Tomo je imel v trenutku v glavi roj čebel, ki so mu preprečevale, da bi lahko trezno razmišljal. Bejbi sta padli na fotografijo z vikenda, kjer se vidi tudi simpatično jezero in idilično okolico.
Svoji brhki telesi sta nastavljali pred Tomove rosne oči, ki ni vedel ali naj se smeje ali joka. Za hip je pogledal Barbarino seksi ritko, potem pa Tinine velike prsi, na katere je bil tako nor. Vedno je govoril, da ima najbolj seksi sodelavke na celem svetu in tu se ni motil. Prijatelji so mu še kako zavidali položaj v podjetju in se niso čudili, da ne želi napredovati, saj bi moral potem stran od svetlolasih pohotnic.

Zares ju je odpeljal na svoj vikend in se ves čas spraševal ali ju pelje samo na izlet ali pa sta punci pripravljeni početi še kaj več. Odgovor je dobil prav kmalu po prihodu, ko sta navdušeni lepotički skakljali okoli njega, ga objemali in poljubljali v zahvalo, da ju je odpeljal tja. Zdelo se jima je kot v pravljici in nestrpno sta pričeli brskati za kopalkami, da bi se šli namočit v kristalno bistro jezero. "Zmrznili bosta, voda ni topla," jima je rekel. "Potem nama bodo pa takole stale bradavičke!" je vzkliknila Tina, potegnila s prsi svoj modrček in se uščipnila za bradavico.
Tomo je izbuljil oči, a se takoj zatem nasmehnil. Dobil je odgovor na svoje vprašanje in zdelo se mu je, da sta pred njimi dva zelo razburljiva dneva. Punci sta se pognali v vodo, vriskali, ker ni bila pretirano topla in ko sta prišli do brisač, slekli nedrčke, da bi na soncu ogreli premražene bradavičke.

Tomo se jima je pridružil nekoliko kasneje in z veseljem pogledal na pol goli lepotici. Svojo brisačo je položil mednju in še sam skočil v vodo. Zaplaval je stran od obale, potem pa pri vračanju zaslišal Tinin glas: "Bi bilo pa fino, če bi fantom tudi kaj takole stalo zaradi mrzle vode, hehehe!" Barbara se je z njeno ugotovitvijo seveda strinjala, nista pa si predstavljali, da bo Tomo iz vode zares prišel s trdim tičem. Že sam pogled na njiju ga je vzburjal, potem pa sta mu z zadnjo pripombo le še bolj razplamteli domišljijo. Sprva je mislil v vodi počakati, da mu zadeva uplahne, potem pa vendarle zakorakal ponosno proti njima, si popravil kopalke tako, da mu je korenjak skočil proti trebuhu in se, z velikim nasmehom preko lic, zleknil na brisačo. Nataknil si je sončna očala ter opazoval joški svojih prijateljic. Menil je, da ne bi imeli prav nič proti, če bi ju malce potipal, a se je želel prej še nekoliko ogreti pod prijetnimi sončnimi žarki.

Zato pa sta bili očitno več kot le ogreti njegovi prijateljici. Vsaka s svoje strani sta ga pričeli božati, Tina pa si je upala prste celo zatlačiti v njegove mokre kopalke. Korenjak mu je še vedno stal pokonci in zdaj zares ni bilo več možnosti, da bi kaj kmalu zlezel skupaj. Le še bolj trd je postal in bil je neznansko vesel, ko sta mu punci slekli kopalke. "Reveža je potrebno ogreti. Saj je ves mrzel," je rekla Tina in ga pričela ogrevati s svojimi usti. Lepšega občutka Tomo še ni doživel. Prijetna toplota se mu je počasi razlila od mednožja v trebuh in naprej po celotnem telesu. Tina je že kar konkretno obdelovala stoječega junaka, medtem pa se je Barbara sklonila nadenj in ga poljubljala na ustnice. Dvignil je dlani, da bi mednje ujel njeni čudoviti meloni, ter ji vrnil poljub. Bil je najsrečnejši človek na planetu saj so se mu uresničevale skrite fantazije vsakega povprečnega tipa. Da bi ga kje v naravi obdelovali dve pohotnici, mmm ...

Barbara se je počasi cela spravila nanj in po nekaj sekundah je vrh tiča namesto Tininih ustnic že čutil vročo Barbarino češpljico. Ta se je prav počasi razpirala in požirala njegovega korenjaka, ga tesno objemala in prijetno vlažna polzela navzdol po njem, vse dokler se njeni čvrsti ritnici nista ustavili v njegovem naročju. Tina ji je medtem lizala ritnici, pa vmes njegovega tiča in zraven stokala, kot bi sama sedela na tistem korenjaku in ne njena prijateljica. A tudi ona bo prišla na vrsto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.