Magazin
140 ogledov

Raje kot pletla je divje seksala

ženska seks seksi postelja strast Shutterstock
Prijazna, umirjena ženska s čutom za zdravo življenje in naravo. Tako so znanci opisovali Matejevo ženo po tem, ko so jo spoznali.

Vroča, divja zapeljivka, pripravljena na seks z neznancem. Tako pa so jo opisovali njeni stari prijatelji in prijateljice. Se je Nuša po poroki umirila, ali pa je šlo le za krinko? Petki in sobote so v njenem življenju nenadoma postali živčni dnevi, ko jo je po telesu stresalo in je imela občutek slabosti. Počutila se je kot odvisnica od drog med procesom odvajanja. Njene krize so bile silovite. Glavo so ji polnili prizori divjih zabav, alkohola in seksa v temnih kotičkih, avtomobilih, ter tujih spalnicah. Upala je, da jo bo minilo in se skušala zamotiti z raznimi stvarmi. Žal ni bila pretirano uspešna v kuhinji in tudi smisla za pletenje ni imela. Obvladala pa je nekaj drugih reči.

Znala se je neverjetno zapeljivo zvijati po plesišču. Z miganjem svojih bokov in seksi ritke je sesula v prah vsakega tipa, ki jo je pogledal. Fantje so na plesiščih zapuščali svoja dekleta, da bi poizkusili z njo. Bila je kraljica zabav in seks z njo je bil izkušnja kakršne se ne pozabi. Moža je spoznala na nekem resnem službenem mitingu in ker se je globoko v sebi zavedala, da ne more v nedogled uživati tako divjega življenja, je menila, da je zakon morda rešitev zanjo. Pa ni bil.

Počutila se je utesnjeno, nesrečno, privezano. K sreči je mož rad pogledal za drugimi dekleti, zato ji ni bilo preveč težko sneti velike, nevidne verige s svojega vratu. Petek je še nekako preživela, v soboto pa ni več šlo. Odgovorila je na enega izmed neštetih smsov prijateljic, skočila v sobo z oblačili in izbrskala cunjice, katerih že dolgo ni videla. Ko je nase navlekla oprijete hlače iz jeansa in je bilo to vse, kar je imela tisti hip na sebi, je z neverjetnim zadovoljstvom pogledala v ogledalo in globoko vdihnila. Počutila se je kot bi pravkar izplavala izpod vode, pod katero se je že nekaj časa dušila. Potežkala je lepe prsi in se zapeljivo nasmehnila. Nobenega spodnjega perila, le še oprijeta majica in visoke petke, ter nekaj kozmetičnih popravkov, pa je bila pripravljena za razvrat.

Bilo je pozno, a za tisto, kar je želela, šele začetek večera. Prijateljice so jo pričakale odprtih rok, glasba jih je potegnila na plesišče, natakarji pa so komajda dovolj hitro nosili pijačo. Erotična energija je kar sevala iz nje, ko se je razmetavala po plesišču in povsem obnorela vse fante okoli sebe. Tako potrebna že dolgo ni bila in zalotila se je pri precej nečednih mislih. Postaven temnolasec, ki jo je pravkar ujel za boke in se ji naslonil na zadnjico od zadaj, je bil več kot zadovoljiv ulov. Želela si ga je ogledati od spredaj in takrat med plesom ugotovila, da je že precej "vesel". Njegovo orodje jo je žulilo med nogama in zdelo se ji je, da bi ji lahko prišlo kar tako, čez hlače. Še bolj se je stisnila k njemu, nekajkrat potisnila boke v levo in desno, ter povsem nepričakovano izdihnila na njegovem ramenu. Sama sebi ni mogla verjeti.

Prijela ga je za roko in ga potegnila za seboj iz diskoteke, v garažo in naravnost v njen avtomobil. Fant je bil precej presenečen in jo začudeno, čeprav nasmejano, gledal. Odpela mu je gumbe na hlačah, se kot odvisnica od trdih tičev zatresla, ko ga je ujela v roko, nato pa se skobacala nanj in se pognala v lov za naslednjim orgazmom tisti večer. Ves čas mu je na uho govorila umazane besede, ga grizla za mečico in mu v uho potiskala jezik. Zdelo se ji je, da mu ves čas prihaja in ta občutek ji je bil neizmerno všeč. Končala je kot v dobrih starih časih:
"Ljubček, da si ne boš preveč domišljal. Tole je bila samo priložnostna rekreacija."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.