Magazin
156 ogledov

Potrebna je bila kot Sahara vode

seks strast erotika prsi Shutterstock
Da bi si na mojem hrbtu reševala zakonske težave, mi ni bilo niti najmanj všeč, a kaj, ko je bila bejba, da te kap. Skurilo me je tudi njeno klicarjenje ves dan in njena sms sporočila pozno v noč, ki so vsi po vrsti govorilim kako zelo si želi spati z menoj. Ko sem jih prebiral, sem imel takoj trdega.

Tako predrznih in vročih besed od žensk pač nisem vajen. Natančno mi je opisovala, kaj počne, kaj ima oblečeno in tudi kdaj nima na sebi ničesar. Tudi takrat je opisovala prav vse detajle. Kako vročo in vlažno muco ima, kako ji nabrekajo bradavičke in kako si v češpljo rine prste, da bi vsaj za hip pozabila name pa ne more. Njene težave z možem so se vlekle že mesece. Imel je drugo, kar je vedela, a še kar vztrajala z njim, ker ji je obljubljal, da se bo spremenil. Ni mogla več seksati z njim, zato je pričela hrepeneti po drugem. Mene je videla pri sestrični na poroki in preko nje prišla do moje telefonske številke. Nekajkrat sva se dobila in že kmalu je nakazala, česa si najbolj želi.

Nek večer, ko sva se poslavljala, je stopila k meni, me nič kaj nežno zgrabila za mednožje in me ugriznila v ustnico. "Kam se ti mudi? Ostani še kakšno uro pri meni. Mojega tako ali tako ne bo do jutri." S težavo sem stopil korak nazaj, kljub temu, da sem si še kako želel njenega otipavanja tam spodaj. Uspel sem zbrati misli in se poslovil za tisti dan. Med potjo domov sem ves čas tuhtal, kaj vse bi bila tista pohotnica pripravljena početi z menoj. Verjetno vse. Fafala bi mi ga kot največja prasička, pustila, da jo obdelujem v vseh mogočih položajih in me verjetno še sama presenetila s kakšnim, ki ga ne poznam. Videlo se ji je, da je potrebna kot Sahara vode, a do tistega dne sem se ji še nekako upiral.

Ko sem prišel domov mi niti hladna prha ni pomagala, da bi nehal misliti nanjo. Ogled nogometne tekme so ves čas prekinjala njena vroča sporočilca in končno sem podpisal predajo in jo povabil k sebi. V rekordnem času se je prikazala na vratih in sijočega pogleda vstopila. Sprejel sem jo kar v spodnjicah. Postalo mi je popolnoma vseeno, ona pa je končno dobila tisto, česar si je tako zelo želela. Nisva še prišla do sobe, ko je že imela roko v mojih hlačah in strastno grabila za korenjaka, ki je pri priči vstal. Kar sredi sobe me je ustavila, spolzela ob meni na kolena in nemudoma pospravila pokončnega korenjaka v svoja sladka usta. Sesala ga je, kot bi ji šlo za življenje in čutil sem, da prav dolgo ne bom zdržal.

Nisem ji želel napolniti ust, zato sem se še ravno pravi hip umaknil in zalil preprogo pod seboj. Nasmejana je iz njega iztisnila vse do zadnje kapljice, nato pa z vidno rdečico na licih vstala k meni. Moje roke so padle po njeni čudoviti zadnjici in takoj krenile pod kratko krilce. Ko sva se razšla pred njenim stanovanjem, ga še ni imela na sebi. Spodaj je bila brez in kljub orgazmu, ki sem ga pravkar doživel, sem si hitro zaželel nadaljevanja. S tičem sem ji tiščal v trebuh, medtem, ko je ona stala na prstih in se mi obešala okoli vratu. "Imaš kak kondom?" je rekla. Imel sem jih kar nekaj in kmalu mi je korenjaka oblekla v enega izmed njih, ter me podrla na kavč. Nadvse pohotnega pogleda je krenila nadme, si pri tem odpenjala bluzo in mi tako prvič pokazala svoje precej velike prsi.

Hitro se je s svojo vročo žemljico znašla nad mojim tičem in se prav počasi z največjim užitkom nasadila nanj. Še dobro, da sem imel nataknjen kondom, saj bi sicer zaradi občutljivega tiča po pravkar doživetem orgazmu kar pošteno zaplesal pod njo. Videlo se ji je, da neznansko uživa v vsakem prejetem centimetru in da česa podobnega že dolgo ni imela. Njene oči so se vrtele kot velike modre frnikole, njene ustnice pa so se pohotno šobile in razpirale, ter odkrivale lepe bele zobe. Pustila je, da so ji kodri zaplapolali pred obraz, se tako skrila pred mojim pogledom, nato pa z izjemnimi gibi v bokih in nežnim ječanjem poiskala tako zelo pogrešani vrhunec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.