Magazin
39 ogledov

Postelja, ki uči Kamasutro

Položaji iz Kamasutre so vdelani v okvir "kamasutra različice" zračne postelje.
1/4
Žurnal24 main
Da naj bi v postelji preživeli približno tretjino življenja, čivkajo že vrabci na strehi. In lepo je, če v njej čim več časa porabimo za prijetne stvari.

To so si mislili tudi oblikovalci pri italijanskem Lagu, ki je na oblikovalskem sejmu v Milanu predstavil in najavil "zračno posteljo". Letto Air, kot so jo poimenovali, je postelja, ki navidezno lebdi, plava v zraku. Kovinski okvir namreč podpirajo štiri plošče iz trdnega in popolnoma prozornega stekla, ki imajo funkcijo nog postelje. Velika zračna postelja je popoln dodatek za zelo moderna, eterična in minimalistično opremljena stanovanja, so prepričani v Lagu.

 

Preberite še:

Oblecite pralni stroj in hladilnik!
Kdaj ste nazadnje seksali?
Toaletni papir za vsako ritko!

In ker najboljše pride na koncu ... Postelja je na voljo tudi v pikantni "kamasutra različici". V okvir te različice postelje je namreč vdelanih dvajset položajev, ki jih opisuje in ljubimcem priporoča znamenita Kamasutra. Letto Air meri 180 krat 200 centimetrov, izdelajo jo tudi pol manjšo, a potem kamasutra različice kupec najbrž ne zahteva. Postelja, ki dvakrat pusti vtis, torej! Ker lebdi v zraku in ker spomni na ideje iz Kamasutre. Poglejte si fotogalerijo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.