Današnji večer popestrite s strašljivimi prigrizki. Pokusite polnjena jajčka s pajki.
Sestavine:
Priprava:
- Za polnjena jajca s pajki za noč čarovnic jajca trdo kuhamo 10 minut. Nato jih ohladimo s hladno vodo in olupimo.
- Na sredi jih po dolžini narežemo na polovice in z žličko iz njih previdno vzamemo rumenjake. Te zmešamo z gorčico, majonezo, tabaskom, poprom in soljo.
- Olive razpolovimo in razkoščičimo. Pol polovičk pustimo, preostale pa narežemo na po osem trakcev.
- Rumenjakovo maso damo v brizgalno vrečko in jo vbrizgamo v jajčne rumenjake. Na vsako jajčno polovico na sredino postavimo eno polovičko olive, okoli katere razporedimo osem trakcev, ki predstavljajo pajkove nogice.
Polnjena jajca s pajki za noč čarovnic postrežemo takoj ali pa jih postavimo v hladilnik.
Nasvet:
Za polnjena jajca s pajki za noč čarovnic uporabimo olive različnih barv, če jih le dobimo. Tako bo jed barvitejša.