Magazin
82 ogledov

Petrov korenjak me je potolažil

seks Shutterstock
Zadnji prepir z mojim tipom je bil kaplja čez rob. Njegovo nenehno obtoževanje, da ga varam, bolestno ljubosumje in agresiven pristop sta mi pomagala k pomembni odločitvi. Naslednje jutro sem odšla na pot z eno potovalno torbo in svobodo v srcu.

Najprej sem se namenila k materi, a sem se na sredi poti premislila in poklicala Petra, ki mi je bil vedno v uteho. Nikoli nisva imela nič intimnega, a zdelo se mi je, da ga imam bolj rada kot svojega, zdaj že, bivšega tipa. Zanimivo, da me ta ni nadlegoval, niti klical in mi celo zaželel srečno pot. Peter me je z veseljem sprejel in zvečer, ko sva na kavču gledala film, sem spoznala, da ga imam še precej raje kot samo prijatelja. Ves čas sem hrepenela po njegovem objemu, ki je tudi prišel, a žal le v duhu prijateljstva. Božal me je po rami, jaz pa sem se stiskala k njemu, kot bi iskala zavetje.

Zadrhtela sem od vznemirjenja, ko me je poljubil na lase in mi dejal, da bo vse še v redu. Takrat sem pogledala navzgor proti njemu, priprla veke in ustnice na rahlo našobila v poljub. Najine ustnice so se končno srečale in zdelo se mi je, da je tisti poljub odprl neko novo poglavje v mojem življenju. Šele takrat sem se zavedla, kako zelo malo mi je bilo mar za bivšega in se vprašala, ali ni imel nemara prav, ko se mu je zdelo, da se oddaljujem od njega. Morda pa sem le prevečkrat omenila Petra in pohvalila najino prijateljstvo.

Videti je bil presenečen, ko se je najin poljub zavlekel. Z dlanjo je podložil moj obraz in si nadel iskren nasmeh, ki me je vzpodbudil k temu, da sem si vzela še en poljub. Tokrat sem se s celim telesom obrnila k njemu in zanemarila končnico zelo zanimivega filma. Prisesala sem se k njegovim ustnicam in se prepustila sanjarjenju o tem, kam vse bi naju lahko zaneslo. Nisem želela prehitevati, a če bi bil za, bi se z veseljem predala do konca. Z desnico mi je šel pod majico in jo nežno položil preko mojih prsi. Še bolj sem se mu nastavila in mu dala vedeti, da mi je všeč. Kot bi ga to še bolj opogumilo, me je krepko stisnil za dojko in skušal s prsti pridi pod modrček. Ko je to storil, sem vedela, da bova šla do konca. Tega sem si neskončno želela in vedela sem, da tudi on.

Slekla sem mu majico, on mojo, nato sem mu prepustila odpenjanje zaponke na hrbtu in mu kmalu ponudila razgled na moje čudovite joškice. Kljub temu, da niso največje, pa sem ponosna nanje. Res mi lepo stojijo in brez težav lahko preko njih nadenem samo majico in grem ven. Nabrekli bradavički je zasul z vročimi poljubi in spravil moje telo v delirij. Tako zelo sem si ga že želela v sebi, da sem neučakano segla po njegovih hlačah in jih slekla z njega. Polna pričakovanja sem se lotila spodnjic in navdušena ugledala pokončnega lepotca, ki je bil že povsem pripravljen zame. Segla sem proti njemu, ovila svoje prste okoli čvrstega stebla in ga pričela gladiti od vrha proti dnu. Polotila se me je neznanska želja, da ga obdelam z usti in v naslednjem trenutku sem izginila tja dol. Peter je zadovoljno momljal in kar nekoliko presenečen opazoval, kaj se mu dogaja. Roke je vrgel preko naslona in se verjetno počutil kot kralj, ko sem mu vrelih ustnic objemala korenjaka, ki je izginjal v moja usta.

Z roko sem si segla v trenirko in se s prsti poigrala na razneženi mucki. Vedela sem, da bi mi zlahka prišlo v takšnem položaju, a nikakor nisem želela do vrhunca priti zaradi svojih prstov. Slekla sem si trenirko in spodnjice, ter se povzpela na lepotca pred seboj. Z rokama se je oprijel mojih bokov, ter me iskrečih oči pospremil na svojega korenjaka. Občutek, ko sem prvikrat sedla nanj, je bil nepopisen. Spustila sem se povsem do dna, lovila sapo in se čudila meglenemu pogledu pred seboj. Šele, ko je z rokami krenil k mojim joškicam in me strastno stisnil zanje, sem se prebudila in pričela plesati s svojimi boki. Naprej, nazaj, levo in desno, pri tem pa se s prsti dotikala nabreklega ščegetavčka in ječala kako zelo, zelo lepo mi je. Končno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.