Magazin > Odnosi in prosti čas
343 ogledov

Na Ježici bodo izbrali naj cowboya in naj cowgirl

Organizator
Od danes pa do nedelje je v Ljubljani, v kampu Ježica, pravo kavbojsko vzdušje.

Ljubljana, natančneje Resort/Kamp Ježica, od petka do nedelje gosti prvi country festival Wild West Fest! Gre za prvi večdnevni country festival v Sloveniji. Namen festivala je združiti vse ljubitelje country glasbe, plesa, konjev ter western kulture na splošno.

metal camp Magazin Glasbeno poletje v Tolminu bo sklenil festival MotörCity
 
Na idilični zeleni oazi Ljubljana Resort, blizu mestnega središča, bodo potekale plesne delavnice country plesa v vrstah in two-step- a z uveljavljenimi tujimi in domačimi učitelji (Bruno Moggia (FRA), Silvia Denise Staiti (ITA), David Prestor (SLO), Anže Dobrajc (SLO) in Matjaž Livk (SLO).

Šov s konji

 | Avtor: Organizator Organizator
V petek in soboto bodo z glasbenimi nastopi v živo dogajanje popestrile country skupine: The Swampsteppers (CRO), Mali Oglasi Band (SLO), Pointless Rebels (SLO) ter Sons Of a Gun (SLO). Za glasbeno spremljavo dogodka bosta skrbela tudi slovenska country Dj-a: DJ Cowboy in DJ Peter Orešič.
 
Slovensko združenje quarter konja (SiQHA) bo za prireditev v soboto pripravilo zanimiv konjeniški šov program in western igre za obiskovalce, kot je npr. metanje lasa. V soboto bo potekalo tudi tekmovanje v rodeu na električnem biku. V nedeljo se bodo udeleženci plesnih delavnic pomerili na plesnem tekmovanju. Isti dan pa bo potekal tudi izbor za naj cowboya in naj cowgirl.

Metal Days Magazin Bliža se festival Metal Days, letos prihaja Marilyn Manson
 
Na prizorišču bodo vse dni stojnice z westen opremo in izdelki, pričakuje pa se tudi udeležba večjega števila voznikov ameriških avtomobilov in poltovornjakov, ki jim bo namenjeno posebno parkirišče. Za hrano in pijačo v ameriškem slogu je poskrbljeno, prav tako pa je poskrbljeno za animacijo za otroke.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.