Določene stvari v življenju delamo, ne da bi ob tem sploh pomislili, če to delamo prav ali ne. Tako je tudi pri rezanju kruha. Kdo bi si mislil, da bi lahko kruh rezali napačno. Takšnega mnenja je namreč novinarka, blogarka in amaterska kuharica Sarah Japei.
S svojimi sledilci je delila, kako rezati kruh, ne da bi se potlačil ali drobil. "Čeprav se zdi 'nenaravno', verjamem, da je obračanje kruha na njegov 'bok' boljša rešitev kot klasično rezanje kruha. Rezultat pa je takoj opazen," je zapisala.
Kruh morate obrniti torej tako, da je njegova spodnja stran obrnjena proti vam, njegov 'bok' pa sloni na desko. Ne režite kruha tako, kot ga vzamete ven iz pečice, torej, da je spodnja stran na deski. Tako, kot je prikazano na fotografiji zgoraj, je narobe.
ker nam je tako dolgčas, pa zunaj je še mraz povrhu, gremo na net pa si preberemo članek kako se pravilno reže kruh, ... in če nam je še vedno dolgčas, si pogledamo kaj je novega povedala denise ... dolgčas je zoprna stvar
Ga že celo življenje režem tako, ker ga je lažje...
Pametovanje nekoga,ki ima preveč časa...