Magazin > Odnosi in prosti čas
2222 ogledov

Kaj morate vedeti, preden se strastem predate v vodi

seks na plaži Profimedias
Poletni dopusti so pred vrati in s tem tudi čas za vroče dogodivščine …

Seks v vodi je nekaj, kar bi morali doživeti vsaj enkrat v življenju, pa ni važno, ali je to v morju ali bazenu. A kljub temu da to zveni vznemerljivo, takšne igrice niso enostavne in brez nevarnosti, zato je dobro upoštevati spodnje nasvete. 

Najboljši položaj
Prednost seksa v vodi je ta, da so telesa lahka kot perešček, zato lahko prakticiramo položaje, ki na suhem zahtevajo malce več fizične pripravljenosti, v vodi pa je to veliko bolj enostavno. Med take položaje zagotovo spada seks v stoječem položaju. Medtem ko obstajajo položaji, ki jih boste v vodi lahko izvedli le, če je plitva, to sta na primer pasji položaj in položaj ona zgoraj. 

strto srce Magazin Horoskop odkriva, kateri moški vam bo zlomil srce

Je seks v vodi prepovedan?
Minus za seks v vodi ali morju je ta, da je seks na javnem mestu zakonsko preganjan. Tako da za vroče in mokre užitke poiščite skrite uvale, samotne plaže, zasebne bazene in nočne urice, ko so plaže prazne. Če vas ulovijo, vam namreč grozi kazen za kršenje javnega redu in miru. 

Nevarnosti seksa v vodi
Če to počnete podnevi, je krema za sončenje obvezna oprema, saj voda odseva žarke in s tem poveča možnost za sončne opekline. Klor in slana voda lahko izzoveta alergijske reakcije, zato se po vroči mokri dogodivščini obvezno sperite s sladko vodo, sploh genitalije. Preveč seksa v vodi lahko poruši vaginalno floro, kar lahko izzove glivično infekcijo, zato s tem početjem ne pretiravajte. Predvsem pa tega ne počnite na javnih bazenih, ki so polni bakterij. Prav tako morate biti pozorni na zaščito, saj kondom lahko odplakne ali pa zaradi trenja in premajhne vlažnosti, saj jo voda izpira, veliko lažje poči. 

Seks Magazin Kaj pomenijo vaše erotične sanje?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice