Magazin > Odnosi in prosti čas
1660 ogledov

Ideje, kako presenetiti svojo drago

par zmenek Shutterstock
Naj vas ne skrbi, da nimate idej. Že samo malenkost lahko vaši dragi polepša dan.

Vonj po kavi

Če je ona tista, ki se zjutraj prva zbuja, jo presenetite in jo zbuite z vonjem kave. Naj jo omamen vonj črnega napitka pripelje v kuhinjo, kjer ste ji zgoraj brez pripravili slasten zajtrk. Če vas skrbijo vaše kulinarične sposobnosti, se ne obremenjujte, dovolj bo že narezan kruh, sir, namaz ... Pripravite ji tako imenovani sadni krožnik in ji  posteljo prinesite vitamine.

Pot v neznano

Celo soboto sta lenobno presedela vsak na svojem koncu stanovanja ali hiše in lenarila. Skupaj pojedla kosilo in se vrnila k brezdelju. Naj bo vajina nedelja drugačna! Čeprav vama je lenarjenje koristilo, saj sta si tako lahko spočila od napornega tedna, jo v nedeljo odpeljite na izlet. Ima rada vodo? Odpeljite jo na izvir reke Ljubljanice, oglejta si blejski vintgar ali pa lenarita ob jezeru Jasna. Če ima rada hribe in gore, jo odpeljite na razgledno točo, ki je še ni obiskala in tam pojejta kosilo. Idej je veliko. Poskrbite le, da bo izlet presenečenje in da ne bo vedela, kam sta namenjena.

Pozabita na telefon

Čeprav oba veliko delata in imata vsak dan ogromno obveznosti, jo sredi tedna zvečer presenetite z romantično večerjo ob svečah in masažo. Prepustita se dotikom, telefon nastavita na tiho in naj vaju ne moti. Pogovarjajta se in se družita, ljubita, glejta film ... Posvetita čas vajinemu odnosu, razmerju in ga negujte.

Cvet na cvet

Malokatera ženska ne bi bila vesela rože ali šopka. Kupite ji cvet njene najljubše rože ali pa skromen šopek. Naj jo čaka doma, ko pride iz službe ali pa ji ga pošljite na delovno mesto. Hranita vajino ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.