Magazin > Odnosi in prosti čas
2188 ogledov

5 razlogov, zakaj se udeležiti poroke bivšega

Sanjska poroka Europark mediaspeed
Čeprav je konec in ste se s tem pomirili, pa tudi, če ste ga vi dali na čevelj,  je tu 5 razlogov, zakaj se odzvati povabilu na poroko bivšega ali bivše.

Naj vidijo, da ste tudi vi šli naprej
Pokažite vsem, da ne gojite zamer in da vam gre v življenju odlično tudi brez njega. Oblečite si lepo obleko in seksi petke ter pokažite, da ste šli z življenjem naprej in da se počutite odlično.

Poroka Poročna svetovalka: Magazin "Zgodi se, da najprej najdejo poročno obleko, šele nato ženina"

Izkoristite priložnost za nova poznanstva
Če ste vi prekinili z njim in vam s povabilom na poroko on želi pokazati, da je šel naprej, izkoristite to kot priložnost za spoznavanje novih ljudi. Poroke so zelo romantične, zato na njih zlahka spoznate novo simpatijo. 

ljubezen Magazin Strokovnjakinja svetuje: Kako podaljšati zaljubljenost?

Povabite simpatijo na zmenek
Poroke so odlična priložnost, da svoji simpatiji date vedeti, da vam pomeni veliko več. To je odlična priložnost za prvi zmenek brez pritiska!

Podprite ga
Z bivšim sta ostala v prijateljskih odnosih, zato vas na najpomembnejši dan v življenju želi ob sebi. Pokažite, da ste zanesljiva prijateljica, podprite ga in proslavite z njim. 

Zabavajte se
Poroka je odlična priložnost za dobro zabavo. Hrana, pijača, dobra družba, ples … tega ne želite zamuditi. Če nimate simpatije, na poroko povabite prijateljico, s katero se že dolgo niste videli in nadoknadite zamujeno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice