Magazin
37 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: razočarana

Žurnal24 main
Enkrat sem vam že pisala, pa bom še enkrat. Imam fanta več kot 2 leti, sedaj nama gre bolje, vendar če se spomnim, kar se je med nama zgodilo je grozno ...

Na začetku zveze so se začele težave, ker sem mu zaupala vse, da mi še bivši fant piše. Kasneje mi je fant začel groziti, da se bo ubil in tako dalje. Zelo veliko je grozil s takimi izjavami. Mene je bilo strah in ga nisem pustila. Vmes sva imela težave, ker je veliko pil in tudi tako veliko sva se kregala, ker je ljubusumen in tako dalje. Sploh ne vem, ali naj še vztrajam z njim ali ne? Kakšna je najina prihodnost?

ODGOVOR VEDEŽEVALKE:
Ker sta že v preteklosti imela hude težave, se le te vedno bolj vrstijo. Imata obdobje negotovosti, netrdnosti, tudi nesporazumevanja, kar vse vodi v razpad zveze. Partner, ki ga imate, vas ljubi posesivno, kar je daleč od resnične ljubezni.

Že v bližnji prihodnosti vidim, da se bosta vajini poti ločili. Vaša sreča ter ljubezen vas čaka pri moškemu, ki vam bo dal občutek sigurnosti in neomejevanja. Želim vam veliko sreče!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.