Magazin
140 ogledov

Obdelala mi ga je kot v romanu

seks strast erotika prsi Shutterstock
Iz ležalnika na terasi sem gledal v spalnico in ugotavljal, da opazujem precej redek prizor. Moja ljubka Brina je ležala na najini veliki postelji. Ležala je na trebuhu, naslonjena na komolce in brala erotični roman.

Vrh prikupnega nosa je imela nataknjena piflarska očala, z dolgimi pokrčenimi nogami pa ves čas opletala po zraku. Oblečena je bila v nekajkrat preveliko moško srajco, ki ji je razgalila ramena in roke do komolcev, njena mala in napeta ritka pa je bila v belih tangicah videti popolna. V nekem trenutku so se ji ustnice nekoliko razprle in bil sem prepričan, da je v zgodbi naletela na zelo strasten prizor. Prej mahajoče noge so se ji za nekaj trenutkov povsem ustavile v zraku, oči nekoliko bolj razprle, prsti na nogah pa so se opazno pokrčili. Kostanjevo rjavi lasje so ji objemali prelep obraz in zaželel sem si, da bi bil tisti hip poleg nje. V mislih sem jo poljubljal po goli koži, jo slačil iz svoje srajce in božal seksi ritko, ki se je tisti hip napela in se nekoliko dvignila od postelje. Nato je nenadoma zaprla knjigo in pogledala proti meni: "Svinjarija na kvadrat!"

Le smejal sem se ji lahko in se spraševal, ali ji je zgodba dovolj vzburila domišljijo. To sem lahko preveril le na en način. Dvignil sem se iz ležalnika in legel k njej. Razlagala mi je, kako je Marco prevaral svojo ženo z njeno sestro in se potem zapletel še z njuno materjo, ki se je na koncu izkazala celo za največjo pohotnico v družini. S prsti sem nežno božal njen hrbet, nato ritnici in se ji čedalje bolj  bližal z ustnicami. Poljubil sem jo na golo ramo. Njena koža je opojno dišala po vrtnicah, njeno  tiho ječanje pa me je le še bolj zakurilo.

Snela si je očala z nosu in mi nastavila ljubko našobljene ustnice v poljub. Takoj sem se odzval in naenkrat sem jo imel na sebi. Razpeta velikanska srajca ji je spolzela navzdol po lepem telesu in končala na postelji. Zrl sem v njene lepe obline in se še enkrat prepričal, kako srečen sem lahko, da jo imam. Sklonila se je nadme, da so me njeni dolgi lasje s konicami požgečkali po obrazu, nato pa si je prisvojila dolg poljub. Obožujem občutek njenih jedrih prsi na svoji koži in tudi takrat ni bilo nič drugače. Njene čvrste bradavice so božale moje, jaz pa sem med dlani ujel njeno zapeljivo ritko, ki se je živahno vrtela nad mojim naročjem. Kaj hitro je lahko občutila odziv v mojih spodnjicah in takoj je segla po oprijetih bokserkah, da bi osvobodila čvrstega junaka. Z iztegnjenim jezikom mi je prešla preko prsnega koša, trebuha in končala točno na vrhu mojega ponosa.

Zadržal sem dih in nisem vdihnil, vse dokler ni prenehala z igranjem okoli najbolj občutljivega mesta na mojem telesu in se z vročimi ustnicami končno spustila navzdol po njem. Ves čas me je, tako kot vedno, gledala naravnost v oči. To me je ubijalo in kar nisem se mogel nagledati te lepote pred seboj. Potem je tiča z glasnim cmokom potegnila iz ust in dejala: "Ne žena, ne njena sestra, šele njuna mati mu ga je takole obdelala." Seveda se je to nanašalo na zgodbo iz romana. Kaj kmalu sem znova ostal brez zraka, ko je vročina ponovno objela mojega junaka. Padel sem nazaj in molel vse štiri od sebe. Potem je kot prava mačka splezala nazaj name in me s svojim pohotnim pogledom povsem prevzela. Znova sem lahko v svojih rokah pozdravil njeno ritko, tokrat že brez tangic in se udobno nastavil tik pod njeno mokro mucko. Prav počasi ga je jemala vase in to počela s takšnim užitkom, da bi ji vsaka zavidala. Užival sem vsaj tako zelo kot ona in opazoval njeno prelepo, vitko telo, ki se je napenjalo nad menoj, plesalo svoj erotični ples in naju oba vodilo po poti do naslednjega nepozabnega vrhunca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.