Magazin
610 ogledov

Obdelala me je seksi natakarica

seksi ženska, seks Shutterstock
V zaspanem jutru je zasijala kot bleščeče sonce. Bila je nova v lokalu in že po prvem najinem srečanju sem vedel, da naju čaka nekaj več kot le naročilo kave in vljudnostni pozdrav. Pošteno razpeta srajčka je razkrivala njeni prikupni joškici, ki sta se napenjali pod njo kot zreli breskvici.

Nasmehnila se mi je in se še globlje priklonila, ko je pred mene postavila račun za kavo. Bil sem očaran, zaljubljen in neučakan. Skušal sem si dopovedati, da je le prijazna, saj je nova, in da me verjetno še opazila ni. Potem pa sem jo ujel kukati izza točilnega pulta. Smejala se mi je in mi namignila, če želim še eno kavo. Dve, tri, ves dan bi jih pil, da bi jo le lahko gledal. Žal pa me je čas preganjal, a sem se potem redno vračal. Po večkrat na dan, in prišel je večer, ko sva bila sama. Ona je zaključevala, jaz pa pil že tretjo kavo. Vedel sem, da od spanja tisto noč ne bo nič. Preveč kofeina, da bi lahko zaspal. Ko je končala, je sedla k meni, prekrižala noge in si še sama privoščila kavico.

Klepetala sva o raznih rečeh, jaz pa sem mislil le na eno. Kako zelo si jo želim. Njene lepe in kot vedno razgaljene prsi so me vlekle k sebi kot dva velika magneta. Opazoval sem njene linije nog, in kako lepo napeto ritko ima. Dolgi zlati kodri so jo naredili za pravo Barbiko, in če tisti večer ne bi kaj ukrenil z njo, potem bi se mi doma zmešalo. Ves čas je zapeljivo pogledovala proti meni, potem pa me nenadoma naravnost vprašala, ali se ji samo zdi, da se med nama nekaj dogaja. Vedela je, da sva se s punco razšla, ona je bila samska in v zraku je bilo čutiti, da si želiva drug drugega. Presedla se je bližje k meni in nogo nesramno vrgla preko mojega naročja. Ko je to storila, sem si dovolil in dlan položil nanjo. Ni je motilo. Bilo ji je všeč, ko sem jo med najinim pogovorom božal, in opazil sem, kako so ji nabreknile bradavičke. Bilo ji je zelo všeč in tega niti ni skrivala.

Sklonila se je k meni, se mi z roko ovila okoli vratu in me poljubila. Prvikrat sem na sebi čutil njene čvrste prsi, kako drgnejo obme, in jih kasneje tudi ujel pod dlani. Zajahala me je, moje roke so ji zlezle na hrbet in se po njem počasi spuščale proti zadnjici. Moj Bog, kakšna ritka! Še danes jo čutim pod prsti, če le pomislim na njo. Sesala mi je ustnice, z ritko pa poplesavala sem ter tja, da sem vrh nabreklega tiča nekajkrat dobro začutil njeno vročo žemljico. Grabil sem za njeni kamniti ritnici in tik pred predajo z zadnjimi močmi izrazil dvom glede tega, da bi naju kdo zalotil. "Zaklenila sem, dragec. Misliš, da sem nora, hehe?" Odpela je gumbe na svojih in na mojih hlačah, nato pa se znova naslonila name in me poljubila. Njeni kodri so božali moj obraz, moje roke pa njeno seksi ritko. Tokrat so bili moji prsti na njeni goli zadnjici, saj sem jih zarinil pod razpete hlače in navdušeno stiskal za oboževani del njenega telesa.

Ona se je trudila doseči mojega tiča, kar ji je kljub nerodnemu položaju tudi uspelo. Ko so se njeni mrzli prsti ovili okoli mojega uda, sem bil najsrečnejši človek na svetu. Potegnila je kožico čez nabreklo glavico, odmaknila obraz od mojega in pohotnega pogleda dejala: "Zdajle bi ti ga na mrtvo pofafala, srček, ampak tako zelo sem potrebna …" Razpete kavbojke si je potisnila preko zadnjice, takrat sem za hip lahko segel po njeni mokri muci in norel od navdušenja. Potem pa se je pomaknila nad stoječega junaka, ujela njegov vrh med premočeno ustje svoje pohotnice in navdušena sedla nanj povsem do konca.

Bila je noro tesna in vroča, njen obraz se je kremžil od ugodja, njeni nohti pa so se zarivali vse globlje v moja ramena. Sprva ga je počasi jemala vase, potem pa vse bolj grobo in glasneje. Njeni čvrsti ritnici sta se pošteno razprli, ko je napeta kot struna suvala navzdol proti meni in odsotno ječala, kako zelo ji prihaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.