Magazin
448 ogledov

Obdelal me je v kabinetu

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
"Danes ste pa zelo dobre volje," se je nasmehnila zdravnica. Če bi vedela, zakaj se Peter tako prešerno smeji in žari, ji ne bi bilo do smehljanja. Le pol ure prej ...

"Si zmešan?! Zdajle?!" je skakala za svojo mizo prikupna medicinska sestra. S Petrom sta se na skrivaj včasih dobila, ni pa si mislila, da bo uresničil svoje napovedi in poizkusil enkrat to tudi med njeno službo. Žal pa njene živahne oči niso mogle skriti navdušenja ob njegovi nespodobni ponudbi. "Čez nekaj minut imaš kontrolo, ti bi se pa dajal dol?" je skušala biti jezna na tih način.  Peter je le pokimal, se nagnil preko mize in ji roko potisnil za tuniko. S prsti mu je uspelo priti celo za njen modrc in se okleniti tople joškice. Za nekaj trenutkov je povsem otrpnila, prav tako pa tudi njena bradavička, ki ji je potem nagajivo silila skozi obleko. "Idiot!" je zavpila in se takoj prijela za usta. Ni si želela nakopati jeze zdravnice, ki bi jo potem nadlegovala ves dan.

"Greva?" je z glavo pokazal proti kabinetu. "Pa ti si res nor," je odvrnila. Vseeno pa se je zdaj smejala tudi sama in lagala bi, če bi zanikala, da je močno vzburjena. Podvizala se je izza mize in po prstih odskakljala do vrat v kabinet. Še enkrat se je v strahu ozrla preko rame potem pa skupaj s Petrom izginila v temno sobico. Tam so bile razne reči, ki jih je nosila zdravnici in ostala krama ter papirji.

Stisnila sta se med predalnik in neko pokrito zadevo, ter se pričela mečkati. Prav mečkanja pa se je lepotička najbolj bala. Ni mogla pred ljudi v prežvečeni uniformi. Peter je navalil po njej, ji s prsti že silil pod kratko krilo in ji slačil hlačke. "Ti si res nor!" mu je govorila, ko jo je slačil. Pohota pa je v vrtinec strasti potegnila tudi njo. Na delovnem mestu se še ni ljubila, zdaj pa jo je imel Peter že napol golo, ji stiskal joškici skupaj in ji lizal nabrekli bradavici. Ko jo je zgrabil za zadnjico, jo je prijelo nekaj, česar ni pogosto občutila. Tako zelo potrebna je bila, da mu je želela z usti obdelati tiča. Peter se seveda ni branil in se je z nasmehom od enega do drugega ušesa razkoračil nad njo, ter spustil svoje hlače do kolen. Bilo mu je žal, da je tako temno in si je moral sliko dogajanja enostavno ustvariti v glavi. Vseeno je bilo skrajno lepo.

Njena vroča usta so objemala nabreklega tiča, ga sesale medse, potem pa ga je obletaval še njen uren jeziček. Zares je bila spretna z njim in ni razumel zakaj tega ni marala početi večkrat. "Oh, kako sem potrebna Pero," je vzdihovala. "Daj me, daj me ..." Vstala je in mu obrnila hrbet, potem pa zadnjico naperila nazaj proti njemu. "V rit te bom," je zavzdihnil. "Nee, tega ne smeš, vpila bom!" Potem je sledil trenutek odrešitve, ko se je s svojim dolginom znašel v njej. Njena navlažena muca ga je rade volje sprejela in se še bolj konkretno nastavila, ter se nasadila nanj. Nekaj sekund je bil povsem pri miru, saj je vse skupaj zelo dobro počela sama. Po nesreči sta prevrnila paket s spisi, ki so glasno prileteli na tla. Zunaj so se odprla vrata in zdravnica je iskala svojo sestro, da bi ji naročila, naj sprejme prvega pacienta. Bilo je prepozno, da bi gola lepotička zdaj umaknila svojo ritko od pohotneža za seboj in skočila v sprejemno ambulanto.

Kar je bilo je bilo in bolje je bilo dokončati ter uživati do konca. Grabila ga je za boke, da bi mu pokazala, kako zelo si ga želi v sebi čisto do konca. Njegovi prsti so se krepko oprijemali njenega vitkega pasu in jo vlekli nazaj k njemu, ona pa se je morala zelo potruditi, da ji iz grla niso ušli kriki naslade in zadovoljstva, ko jo je srečal sladek orgazem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.