Magazin
140 ogledov

Ni bila potešena, a je bila zadovoljna

seks, par, strast Žurnal24 main
Z rdečelaso lepotičko nisva kaj dosti govorila. Večino reči je povedala kar s svojim erotičnim plesom in s spodnjim perilom, ki je bilo edino kar je tisti dan oblekla samo zame.

Ob hitrem obratu je z mize pograbila šopek rož in si z njim prekrila mednožje. Sedel sem na njeni postelji in požiral slino, ki mi je polnila usta. Rože so ostale ves čas na istem mestu, edino kar se je premikalo, je bila njena levica za njimi in rezultat tega so bile spodnjice, ki so zdrknile vse do gležnjev.

V hlačah se mi je pričelo krepko premikati, ona pa je z eno nogo stopila iz hlačk, z drugo pa jih je sunila proti meni. Le za las je zgrešila mojo glavo, sem jih pa zato spretno ujel z rokami. Prislonil sem jih k obrazu in pokazal, kako zelo mi je všeč njihov vonj po vrtnicah. Le nekaj minut pred mojim prihodom je bila verjetno še v kopalnici in se urejala zame. Njeno mucko so žal še vedno pokrivale rože, katere bi ji najraje potegnil iz rok. Sem pa kmalu imel v roki svojega tulipana, ki se je razbohotil s svojo veliko, rožnato glavico in jo vabil k sebi.

Prav počasi je odmaknila šopek in ga odložila nazaj na mizo, ter se brž obrnila s hrbtom proti meni. Vstal sem, da bi ji odpel črn, čipkast modrček, pri tem pa neučakano prislonil korenjaka na njena hlebčka. Še enkrat je zaplesala, medtem, ko sem jo grabil za precej velike prsi in mi vrh korenjaka ujela med lepi ritnici. Poljubljal sem jo po nežnem in dišečem vratu, ona pa je z roko poiskala vsiljivca, ki je tečno rinil v objem napete ritke, ter iskal svojo priložnost. Z desno roko sem se od jošk spustil navzdol vse do sočne mucice, ki je pohotno zaplesala na moji dlani.

seks par partnerja erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Resnično je bila mokra in pripravljena na mojega junaka, ki je počasi le našel pot do nje. Nekoliko se je sklonila naprej, se z rokama oprla na mizo in mi ponudila čudovit razgled. S prsti sem ujel vrh nabreklega uda, ga pospremil pred vrata raja in ga neustavljivo zaril v rahlo razprto mucko. Kriknila je in nato sladko ječala od ugodja, ki sem ji ga nudil z nežnim porivanjem od zadaj, sam pa sem občudoval njeno popolno telo. Bila je kot po naročilu izdelana in verjetno ga ni junaka, ki bi se ji lahko dolgo upiral. Z dlanmi je božala površino mize, z obrazom pa legla v rože pred seboj. Mislim, da je omenila, kako opojno dišijo, nato pa jih je potisnila od sebe. Desno koleno je dvignila v višino mize, ga tam tudi odložila, ter mi na ta način še bolj odprla dostop do sočne češpljice, ki se je v trenutku še izdatneje napolnila z mojim korenjakom.

Vlažno cmokanje njene pohotnice se je mešalo z nežnim ječanjem, jaz pa sem tuhtal, koliko časa bom še zdržal. Želel sem si, da bi trajalo ves dan, a to seveda ni bilo mogoče. Bolj verjetno je bilo, da ga bom zarinil vanjo še petkrat in bo vsega konec. Tega pa si seveda nisem želel. Bila je prelepa in imeti jo golo pred seboj na uslugo, je bila izjemna sreča. Za hip sem prenehal, da ne bi resnično prekmalu zaključil in jo prosil, naj se obrne k meni. Sedla je na mizo, ter svoje dolge noge potisnila proti mojim ramenom.

Prijel sem jo za gležnje, ji noge povesil preko njih, ter znova prišel s svojim korenjakom do nje. Še enkrat sem prodrl z izjemno lahkoto in mešanih občutkov ugotavljal, da bom morda zdržal še kake pol minute več. Z rokama sem se ji naslonil na prsi, pod dlanmi lovil njeni bradavički in se ji pričel vse hitreje zabijati ob ritnici. Oči mi je kmalu potegnilo navznoter in izbruh je bil neizbežen.

Njen trebuh je preplavila vrela belina, njen nasmeh z ustnic pa kar ni in ni izginil. Ni bila potešena, a je bila vseeno videti zadovoljna. Preden sem odšel iz njene sobe, sem ji na mizi pustil nekaj denarja in že na hodniku tuhtal, da bi službeno potovanje podaljšal še za kak dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.