Magazin
146 ogledov

Naskočila ga je kar v pisarni

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
Če bi vedel, kako požrešno ga je opazovala med mučno dolgim sestankom in kot pravi predator čakala na trenutek za naskok žrtve, potem tega zagotovo ne bi predlagal.

"Zastonj vsa ta nervoza, Maša. Konec dneva bo vse na svojem mestu, zdaj pa proti stresu pomaga edino en hiter seks, hehehe!" je rekel. "Se zajebavaš z mano?" je ostrega pogleda vprašala. Tomaž je stopil nekoliko nazaj in stežka pogoltnil cmok, ki se mu je naredil v grlu. Očitno je šel predaleč in kaj lahko bi zdaj pričela vpiti, da jo nadleguje na delovnem mestu in ga poslala naravnost pred disciplinsko komisijo. Napravila je nekaj samozavestnih korakov, ki so od njenih dolgih peta odzvanjali v njegovih ušesih, kot bi mu po glavi tolkli z macolo.

Relativno uspešen dan bi se kaj hitro lahko prelevil v pravo nočno moro. Tako zelo ga še nikoli ni polomil. Čeprav so mu vsi govorili, da ga Maša prav išče s svojim stilom oblačenja in nastavljanjem svoje zadnjice preko šefove mize, sam na kaj takšnega ni nikoli pomislil. Zdaj se je s svojim prifrknjenim nosom ustavila tik pred vrhom njegovega in v nosnice je ujel sladek parfum, ki je nekoliko omilil njeno resnobno pojavo. Še vedno ga je bilo strah in ni vedel, kaj bi sam s seboj. "Jajca ti bom odtrgala!" je siknila skozi zobe in ga z desnico zagrabila za premoženje. Oči je imel na pecljih, srce se mu je za hip ustavilo, potem pa pričelo udarjati kot zmešano. Zdelo se mu je, da tista besna blondinka kratko pristriženih las, dobesedno pleza po njem. Še enkrat se je sam pri sebi vprašal, ali ga resnično drži za jajca. Stal je na prstih, torej ga je.

Potisnila ga je proti pomivalnemu koritu v čajni kuhinji in se s celim telesom naslonila nanj. Čutil je njeni joški, ki sta tiščali vanj in se spomnil, da je nekoč premišljeval o tem, ali sta zares tako čvrsti kot sta bili videti. Njen nos je sedaj drgnil ob njegovega in njene ustnice so bile vse bližje. Naslonila jih je na njegove, a tistega giba značilnega za poljub ni napravila. "Si mislil resno, ali samo nabijaš?" je vprašala. "K ... kk ... kkkaj to?" je končno izdavil. "Mi boš pomagal v boju s stresom ali ne?!" Šele takrat je končno doumel, da jo je zdražil z idejo o hitrem seksu, prevrtel film nazaj in se skušal prepričati, da je v preteklosti na nekaj podobnega že namigovala. Prikimal je, ona pa je s suhljatimi prsti zakopala za njegov pas. Čutil je, kako se ovijajo okoli njegovega junaka, ki pa se od strahu kar ni želel prebuditi. "Prav veliko časa nimava," je namignila na mlahavega tiča v svoji roki. "Ja, kaj naj zdaj jaz?"

Zadevo je hitro rešila, čeprav se v resnici ni želela spuščati na kolena. Lahko bi si umazala črne hlače in v nadaljevanju sestanka bi pred ostalimi izpadla smešna. Bila je preveč potrebna, da bi zdaj mislila na to. Tomaž je nejeverno gledal navzdol, kaj mu počne in še vedno ni mogel verjeti, da se Maša pravkar igra z njegovim tičem. K sreči se je hudič prebudil in ji dal kar nekaj dela. Z umetnimi krempeljci je čohala njegova polna moda, ob tem pa goltala junaka kot za stavo. Ko je vstala, je še vedno lovil sapo.

Imel je srečo, da je ona vse skupaj že dodobra naštudirala. Zvlekla ga je do mize, si slekla hlače, potem pa sedla nanjo in ga ukleščila s svojimi nogami. Priletel ji je naravnost v mokro češpljo, ter z dolgim cmokom izginil v njej. Zavila je z očmi, da ga je bilo kar groza gledati v tisto belino pred seboj. Potem je vendarle toliko prišel k sebi, da ji je razpel srajco in si končno ogledal tisti presneti joški. Ja, res sta bili lepi, malce manjši kot bi si želel, zato pa čvrsti kot je predvideval. Medtem, ko je ona križala svoje noge za njegovim hrbtom, je on ob vsakem naletu postajal bolj samozavesten in srečen, da se je to zgodilo.

Bila je najpohotnejša ženska, kar jih je kdaj spoznal in zdelo se mu je, da bi se lahko dajala dol ves dan. A toliko časa nista imela in za razbremenitev stresa je bilo dovolj tudi tistih pet minut, ki sta jih skupaj preživela. Bil je prepričan, da mu tudi zvečer ne bo dolgčas, a o čem podobnem kasneje niti slišati ni hotela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.