Magazin > Lepota & telo
75 ogledov

Trendi poročnih prstanov

Zlatarna Celje
1/25
Zlatarna Celje
Pred vami je dokaz, da se lahko tudi pri izbiri poročnih prstanov ozirate na najnovejše modne smernice. Pri Zlatarni Celje lahko tako izbirate med osupljivimi razkošnimi obročki, takšnimi z retro pridihom, modernimi motivi, ali pa prstane, ki jih krasi brezčasna eleganca.

Poročni prstani niso več le tanki zlati obročki. Všeč nam je, da se tudi naši oblikovalci pri oblikovanju zgledujejo po najnovejših smernicah, zato prstani nenavadnih oblik, iz različnih vrst kovin in s posebnimi tehnikami obdelav, niso izjema. In da, tistega pravega je res težko najti.

Najbolj zaželen z diamanti

Trendovske kolekcije vključujejo brezčasne klasične oblike, pridih razkošja z briljanti in diamanti, ter igrive retro in moderne motive. Že nekaj let so v ospredju debelejši in masivnejši prstani, najbolj priljubljeni pa so takšni z diamanti. Med kovinami je še vedno najbolj zaželena platina, pa tudi prstani iz klasičnega rumenega ali sodobnejšega rdečega zlata so zopet v modi. Oblikovalci prstanov niso pozabili niti na tiste, ki si želite nekaj več. Pri Zlatarni Celje lahko skupaj z oblikovalcem oblikujete čisto svoja poročna prstana, dodate želen detajl, prav vsi pa si lahko v notranjost prstanov vgravirate mini poročno sporočilce.

"Zavedamo se pomembnosti izbire pravih poročnih prstanov, saj bodo ti ponosno krasili roke zakoncev, v njih pa se bodo zrcalili spomini na vse čarobne trenutke skupnega življenja," pravi Jure Cekuta, vodja marketinga Zlatarne Celje in dodaja, da prav zaradi tega veliko pozornosti posvečajo prav oblikovanju, kvaliteti in ročni izdelavi.

Kakšna si bosta zbrala Mateja in Igor?

Naša bodoča mladoporočenca, Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, ki sta zmagala na nagradnem tekmovanju Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami, sta že nestrpna. Naslednji petek si bosta v Zlatarni Celje izbrala poročna prstana in priznati moramo, da je pred njima res težka odločitev. Kakšna obročka bosta krasila njuna prstanca, izveste kmalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.